Napi fél Bromocriptint írtak fel a meddőségiben. Ma pozitívat teszteltem. Meddig kell szednem a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Az ottani dokit sajnos nem tudom felhívni, a nőgyógyászomhoz pedig jövő héten megyek. Akik szintén Bromocriptint szedtek, és közben sikerült a babó, meddig kellett folytatniuk a tabletta szedését?2009. máj. 27. 13:01
1/15 anonim válasza:
Szia! az attól függ hogy miért kaptad a bromokriptint!
Ha az alacsony prolaktin szint miatt akkor ha jól tudom szedni kell a terhesség első heteiben, amíg a méhlepény át nem veszi a feladatokat a sárgatesttől, ez kb a 12 hét! De van olyan doki aki előbb abbahagyatja a szedését!
Régóta szeded a gyógyszert?
Én a te helyedben addig biztosan szedném amég a doki nem látott!
Gratulálok a babához!
2/15 A kérdező kommentje:
Enyhén MAGAS prolaktinra írták fel. Akkor azt mondod szedjem addig, amíg a nőgyógyász nem lát?
2009. máj. 27. 13:07
3/15 A kérdező kommentje:
Április 30. óta szedem (kevesebb, mint egy hónapja).
2009. máj. 27. 13:08
4/15 anonim válasza:
Gratulálok és irigyellek!Nekem is magas prolaktinra kell szednem a napi felet de én már három hónapja szedem clostival de eddig még semmi!Sajna!!!Nekem azt mondta ha terhes leszek is kell még legalább két hónapig szednem!Mindenképpen folytasd a szedést és az orvos majd meg mondja mikor hagyd abba!!!ÁRTANI NEM FOG!!!Még egyszer gratulálok!Most adtál nekem is egy kis reményt!!!Jó egészséget mindkettőtöknek!!!
5/15 anonim válasza:
Ahogy pozitívat teszteltem, azonnal abbahagyatták a Bromocriptint és itt az interneten is ezt olvastam.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Milyen magas volt a prolaktinotok? Érdekelne a 2. és a 3. válaszoló eredménye is. Nekem 26.8 volt (25 a határérték). Gondolom, akinek nagyon magas, annak folytatni kell a szedését, akinek meg éppen csak magas volt, annak pedig abba kell hagynia. Meg tudtok erősíteni ebben? Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2009. máj. 27. 13:21
7/15 anonim válasza:
Második vagyok!Nekem magas volt!Mensi 3.-ik napján kellett mennem!Az értékek:Ref:25-629 között,az enyém:611!A dokim határozottan mondta,hogy terhesség esetén se hagyjam abba mert ha vissza megy az érték az vetéléshez vezethet!!!Nem egy Mekk mester neki ez a szakterülete tehát biztosan tudja mit beszél!!!
8/15 anonim válasza:
Én is szedtem 2 dobozzal.
Nekem úgy kellett, hogy 1. héten fél, 2. egész, 3. másfél, 4. kettő.
Azt mondta a doki, hogy nem baj, ha teherbe esek mellette, gondot nem okoz, hisz van, akinek a terhesség elején is szedni kell.
9/15 anonim válasza:
nemkell abahagyni mert terheség alatt is felirják ha esetleg megemelkedne a szint.
10/15 anonim válasza:
Szedtem én is a terhességem elején, de amikor elfogyott az orvos már nem írt fel többet. Egyébként közben megérkeztek az eredményeim is és kiderült, hogy teljesen rendben van a prolaktinom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!