Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit lehet tenni ilyen helyzetb...

Mit lehet tenni ilyen helyzetben lanyok? Meg kell rontgenezni a fogam.

Figyelt kérdés
Jovohet elejere nem varom a mensimet de ugy nez ki hogy van egy rossz fogam ami kivulrol nem latszik lyukasnak de nagyon erzekeny. Nem szeretnem halogatni amig rosszabb lesz de mi van ha esetleg babas vagyok es tontgensugar er? Tudom, hogy nagyon karos a rontgensugar. Teljes el vagyok keseredve. Nem eleg, hogy igy is mar tul vagyok egy tavalyi vetelesen es azota nem jon a baba, hanem most meg ez is....:(
2009. máj. 27. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodtan röntgeneztesd a fogad,nem lesz semmi baj,de a fogorvosnak emlitsd meg,hogy esetleg terhes lehetsz és tesznek eléd egy védőköppenyt!Nekem is igy csinálták és semmi baja a kisfiamnak!Ne izgulj!

2009. máj. 27. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy valaszoltal. Nagyon sokat segitettel, mert maris nyugodtabb vagyok. Akkor be is jelentkezem holnap delutanra fogaszatra es mindenkeppen megemlitem a dokinak, hogy lehet baba van a dologban. Megyszer koszi szepen es gratulalok a kisfiadhoz. :)
2009. máj. 27. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Csatlakozom az előttem válaszolóhoz!Ha megmondod a dokinak,hogy aggódsz emiatt tesznek eléd védőkötényt ami nem engedi át a sugarakat így nem okoz bajt de ha annyira tartasz a vizsgálat kockázatától szerintem egy hetet halaszthatod a fogorvost gyakoribb fogmosással és a cukros dolgok+igénybevétel kerülésével!Sok sikert!!!
2009. máj. 27. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen röntgenezésnél sokkal kisebb dózist kapsz, mint ami káros lenne, ne aggódj. Ha csak egy alkalomról van szó, akkor meg pláne.
2009. máj. 27. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen lanyok, mar nyugodtabb vagyok. Azert szeretnek elmenni most es nem halogatni mert talan meg pici a lyuk igy nem kell majd annyiszor jarnom es ne romoljon tovabb. Megegyszer koszonom, hogy irtatok, boldog babavarast vagy babazast mindenkinek es a babara vagyoknak meg pozitiv tesztet kivanok!
2009. máj. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!