Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi helyett rózsaszín...

Mensi helyett rózsaszín minimális foltom volt, de azóta meg csökken a hőm? Már 4 napja késik? Mit jelent ez? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Nekem mensi helyett 2 napig volt 1-1 alkalommal egy késhegynyi rózsaszínes valami a papíron. Viszont hétfő óta csökken a hőm és már lassan a kontroll csíkomon van.

Ma reggel miután megint mértem már tettem fel tampont, hogy nehogy megjöjjön mire beérek a melóba. Nehezen ment fel, mert teljesen száraz vagyok. Most mikor kivettem, nem nedves volt(elnézést), hanem krémes az egész és megint volt egy icipici barnás dolog a végén.

Most meg fog jönni? Vasárnap pozi lett a tesztem. Soha az életben nem késett még.

A babatervezőkön azt olvastam, ha valakinek kb. 13 napos a luteáz fázisa akkor ha 16 napig fent van a hő az már elég. Én ezen mnár túl vagyok.

Mérte valaki a hőjét a mensi kimaradása után? Mitől lehet ez? Elmegy a babám? Panaszaim nincsenek. De a hőm miatt már rettegek, hogy rosszat jelent.

2009. máj. 27. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el minél hamarabb dokihoz! Nem biztos, hogy elmegy a babád. A doki lehet, hogy ad gyógyszert, ami segít abban, hogy megmaradjon. Amint tudsz, menj el. Majd írj, szurkolok!
2009. máj. 27. 09:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívtam. Azt mondta jövő hét csütörtökön fogad. Addig szedjek még magne b6-ot is. Ezt teszem. Ő a hőmre semmit nem mondott.:(
2009. máj. 27. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Jövőhéten csütörtökre adott időpontot?Ez érdekes,te itt szétaggódod magad addig:(sztem nézesd meg magad addig is ügyeleten vagy sztk-ban.Én tuti nem várnék jövőhét csütörtökig.Ja és tampont ne tegyél fel,terhesen egyáltalán nem ajánlják.Szorítok.29hetes km.
2009. máj. 27. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. máj. 27. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ugyan sem rózsaszínes, sem barnás nyákom a nemvárt környékén, de a hőm nekem is folyamatosan esett. Csináltam a tesztet a 3 és a 4. napon, mindkettő erősen pozitív volt.. De féltem, hogy gond lesz a hő miatt és megkérdeztem itt a többieket. Másoknál is volt ilyen! Azóta nem mértem a hóm mert nem akartam feleslegesen idegesíteni magam! Sztem csinelj egy tesztet megint, hogy biztosan tudd mi van! :) 6 hetes km
2009. máj. 27. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon drága vagy. Én nem is tudom mit mondjak. Már remegek az idegtől a munkahelyemen, pedig ez a legrosszabb amit tehetek.:(

Tudod Ő nekünk egy kis csoda lenne(azt mondták kicsi az esélyem hogy babám legyen, főleg spontán).

Köszönöm.

2009. máj. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!