Mensi helyett rózsaszín minimális foltom volt, de azóta meg csökken a hőm? Már 4 napja késik? Mit jelent ez? Nagyon félek.
Nekem mensi helyett 2 napig volt 1-1 alkalommal egy késhegynyi rózsaszínes valami a papíron. Viszont hétfő óta csökken a hőm és már lassan a kontroll csíkomon van.
Ma reggel miután megint mértem már tettem fel tampont, hogy nehogy megjöjjön mire beérek a melóba. Nehezen ment fel, mert teljesen száraz vagyok. Most mikor kivettem, nem nedves volt(elnézést), hanem krémes az egész és megint volt egy icipici barnás dolog a végén.
Most meg fog jönni? Vasárnap pozi lett a tesztem. Soha az életben nem késett még.
A babatervezőkön azt olvastam, ha valakinek kb. 13 napos a luteáz fázisa akkor ha 16 napig fent van a hő az már elég. Én ezen mnár túl vagyok.
Mérte valaki a hőjét a mensi kimaradása után? Mitől lehet ez? Elmegy a babám? Panaszaim nincsenek. De a hőm miatt már rettegek, hogy rosszat jelent.
Jajj nagyon drága vagy. Én nem is tudom mit mondjak. Már remegek az idegtől a munkahelyemen, pedig ez a legrosszabb amit tehetek.:(
Tudod Ő nekünk egy kis csoda lenne(azt mondták kicsi az esélyem hogy babám legyen, főleg spontán).
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!