Kinek volt már olyan tüszője, ami 5cm-re megnőtt?
Figyelt kérdés
...mert nekem most a jobb petefészkemben van egy 5 cm-es, a balban meg sok kicsi. Nem akar kirepedni, azért nő csak nő.Most norcolutot írt fel a nőgyógyász, aztán hormonvizsgálat.
Volt már valakinek ilyen?
2009. máj. 26. 22:58
1/2 anonim válasza:
Szia! Ezt ilyenkor már nem tüszőnek hívják, hanem cisztának.Nem repedt meg a tüsződ. Nekekm is már volt ilyen. A következő mensivel távozni fog. Tüszőrepesztő szurit kellett volna kapnod!A Norcolut meghozza a mensid és aztán a köv. ciklusban a hormonvizsgálatból kiderül,h miért nem repedt meg,de ezért nagyon fontos a folyamatos Uh ellenőrzés!Mert ha az UH-on látja a doki,h a tüsződ már elérte a megfelelő nagyságot, akkor kérjél tőle tüszőrepesztő szurit.
2/2 anonim válasza:
Nekem előző hónapban volt igaz"csak"3cm ami nem repedt meg!Tegnap volta uh-n és már nem volt ott!Doki azt mondta megrepedt és felszívódott!Ne aggódj a norculut segíteni fog!Mások is vannak így!Ebben a hónapban én is kaptam tüszőrepit(tegnap)mert a ciklusom második fele lerövidült 12 napra!Az már fél siker ha van tüsződ a repesztésen meg tudnak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!