Méhen kívüli terhesség után mennyi az esély rendes terhességre?
Csütörtökön volt egy műtétem, sajnos kiderült hogy méhen kívüli a picikém, a petevezetékbe volt beágyazódva, arra lennék kíváncsi ha legközelebb teherbe esek akkor valószínű hogy megint méhen kívül lesz, azt mondta a doki hogy valami szűkület van ott és nem bírt lemenni a méhembe. Annyira aggódok hogy átkell élni megint ezeket a szörnyű pillanatokat.
Van esetleg olyan tea ami segítene hogy jó helyre kerüljön a babám legközelebb, vagy ami segítene ezt a szükületet megszüntetni.
Szeretném ha a tapasztalataitokat megosztanátok velem.
Szasztok! Bár ez egy elèggè règi kèrdès lehet, hogy valakinek aktuális.2014.05.10 èn műtöttek mèhenkívüli miatt a baba a bal oldali petevezetőben akadt el. Emiatt eltávolították a petevezetőt is.Nagyon vártuk pedig a kistesót... De itt van a jó hír ès a remèny mindannyiótoknak:8 hónappal kèsőbb pont, mikor ennek a csöpsègnek kellett volna születnie kiderült , hogy ismèt áldott állapotban vagyok.Persze izgultam, hogy jó helyen van- e a baba,6. Hèten már nem bírtam magammal megnèzettem UH-on. Monták, hogy jó helyen van ès pulzál a szívcső is:)mikor kijöttel annyira örültem,hogy elis sírtam magam:)
Most vagyok 14+7 napos:) Csak azèrt írtam le, hogy tudjátok van rá esèly ès pèlda is, hogy mèhen kívüli után egy pezevezezèkkel is várandósok lehettek.:)kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön szívetek kívánsága!
Gratulálok! :)
Én a 7-es vagyok, azóta két kislány anyukája, és várjuk a kisfiunkat. :) 4,5 éve volt a műtét, nálunk tökéletesen nem szàmít, hogy csak egy petevezetékkel próbálkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!