Lehetek terhes? 5 napja késik! A melleim fájnak, bár ugyanúgy mint menszi előtt! Fehéres folyásom van! Néha enyhe hányinger jön rám! Már 1 éve próbálkozunk!
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:38
1/8 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? A késés jelenthet babát! A folyás mindenkinél más, lehet nálad az is babát jelez, nem mindenkinek! Tesztelj és rögtön kiderül. Reméljük nem csak késik ebben a hülye időben.
Drukkolok
2/8 anonim válasza:
Nem teszteltél még? 5 napos késénél elvileg már ki kellene mutatnia a tesztnek. Szorítok! Mindenképp írj! :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!még nem teszteltem,de még várok is vele pár napot mert ha esetleg kicsit késöbb volt pé-m akkor lehet még nem mutatná ki a teszt ha baba van!
2009. máj. 26. 18:52
4/8 anonim válasza:
nekem 12 napja késik és még nem mutatja a teszt... kicsit elbizonytalanodtam, mert megint fájdogál a hasam. a múlt héten én is hasonlóan voltam, mint most Te. én egyetértek, ha vársz még a teszttel :) drukkolok neked is :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!amúgy most pár perce folyamatosan megjön érzésem van!
2009. máj. 26. 19:37
6/8 anonim válasza:
Nekem is 5 napot késett, semmi mensire utaló jelem nem volt, sőt, reggel teszteltünk,aztán késő délután megjött a mikulás:(:( De remélem nálad más a helyzet. Majd írd meg, mi lett, drukkolok.
7/8 anonim válasza:
A múlt hónapban nekem is késett 6 napot mégsem lettem terhes. Megjön érzésem volt, fájt a cicim mint előtte szokott. Ha tudsz még várj! Nem mérted a hőd, mert ha leesik tuti nincs baba!
8/8 anonim válasza:
Nekem a múlt hónapban 9 napot késett, de megjött nekem is. Mondjuk én abszolút nem éreztem semmit, még megjön érzést sem néhány napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!