PCOS vagyok, talán babát várok, de nem merek tesztet csinálni. Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve tudtam meg, hogy PCOS vagyok. Ez eléggé megviselt, bár tudom, nagyon sokan vagyunk ugyanabban a cipőben. Mióta kiderült folyamatosan azon kattog az agyam, lehet-e majd gyerekem, meg ilyesmi… Eleinte nagyon ráfeküdtünk a témára, jártam a dokihoz hónapról hónapra, szedtem a Closty-t, de semmi. Abban az időben sikerült is beállnom a 33 napos ciklusokra. Aztán a sikertelen próbálkozások kicsit megviseltek, és úgy döntöttünk, egy időre leállunk a témával majd lesz valahogy. A Closty után volt egy 50 napos ciklusom, azt követően 40 napokra beállt. Ma az 58 napon vagyok, és félek tesztet csinálni. Mindkét lehetőség megriaszt. Normális dolog ez?2012. jan. 16. 08:54
21/22 anonim válasza:
Nagyon jó hírt közöltél velünk!
Itt kezdödnek a dolgok, talán ezután meggyorsul az egész és mihamarabb babátok lesz!
11+6hkm
22/22 anonim válasza:
Nekem januárban derült ki egy uh-on hogy pcos -em van,miután 3 hónap próbálkozás után nem jött össze a baba.Nekem 28 napos pontos ciklusaim vannak nem vagyok elhízva,normális testalkatom van,nincs szőrösödés,csak a ciszták,de abból rengeteg.Elmentem endokrinológushoz akkor csináltatott hormonvizsgálatot, amiben sehol nincs eltérés.Ennek ellenére is felírta rögtön a meforalt,már csak a ciszták miatt,még terhelésesre se küldött.Ezt csak azért írtam le hogy ha csak egyetlenegy tüneted van-mint nálam a ciszták-de minden más rendben, a metre akkor is szükség van mert amíg a ciszták el nem tünnek nagypn pici az esély a terhességre és még ha össze is jön elvetélhetsz könnyen.Szerintem hallgass az előttem szólóra mert jól mondják hogy sajnos kell a met ha babát akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!