Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs folyásom, pozitív a...

Nincs folyásom, pozitív a tesztet, de csökken a hőm? Tancstalan vagyok? Tudtok tapasztalatot írni?

Figyelt kérdés

Már 20 napja magas a hőm(igaz még csak a 28. napon vagyok, de a 8. napon volt pém). Kivártam azért a mensim rendes idejét(max 26 napos). Így lett egy pozi tesztem vasárnap.

Ma reggelre azonban az elmúlt 2 napban 1-1 tizedet csökken a hőm. Igaz hulla fáradt vagyok és úgy érzem nem alszom eleget.

Ma már jöttek a reggeli rosszullétek is. Eddig szinte állandóan ettem, most meg alig tudok valamit lenyomni a torkomon(bár ez a mensi napján van nálam így, ezért megijedtem).

Folyásom azonban semmi nincs. Nemhogy vizes. A mensi idejében volt 2 nap 2x krémes nyálkám egy körömhegynyi rózsaszínnel. Nekem a barnázás mensi előtt(ha van) az tényleg barna. Rózsaszínem még sosem volt. Ezért gondolom, hogy mensi helyett jöhetett.

A dokim a magne b6-ot ajánlotta, de szedem az elevitet is. Csak 1 hét múlva megyek hozzá, addig megőrülök, mert félek hogy megjön.:(

Tudom semmit nem jelent, de napközben már egy hete hőemelkedésem van.

2009. máj. 26. 12:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha kicsit szedett-vedett a kérdés.
2009. máj. 26. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincsen véletlenül görbéd? Sokat segítene...
2009. máj. 26. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Túlliheged a dolgot.

Gratulálok a terhességedhez.Örülj neki és ne mind figyeld a jeleket.

Ilyenkor még görcseid is lehetnek és teljesen normális.

A fáradtság,a reggeli rosszúllétek,minden a terhesség velejárója.

2009. máj. 26. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A hővel ne foglalkozz,ne idegeskedj még azon is!A rózsaszinezés elég gyakori a terhesség első heteiben,de előfordulhat később is!Ha nem görcsölsz és nem vérzel,akkor nincs ok aggódni.Szerintem még igyál palástfűteát napi 1 csészével éhgyomorra,az általában elmúlasztja a vérzést,rózsaszinezést és erősiti a beágyazódást!Ne idegeskedj,mert az nem tesz jót és pihenj amennyit csak tudsz,legalább az első 3 hónapban!

Jó egészséget és nyugi!

2009. máj. 26. 12:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy túllihegem, de már régóta várjuk. Sok műtéten estem át és a legtöbb orvos azt mondta soha nem lehet babám vagy csak netán lombikkal.

Így most még a legkisebb dologtól is égnek áll a hajam.:(

A görbémet csatoltam egy kérdéshez. Az már a második oldalon van alulról a 6.

Elnézést hogy már kétszer feltettem, de több szem többet lát alapon.

És én most vagyok ilyen helyzetben először(hosszú-hosszú idő után).

2009. máj. 26. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nyugodj meg nincsen semmi baj csak megijedtél. A terhesség és a menstruáció kizárja egymást az esetek 99%-ban. Azonban nagyon sokan érzik azt a bizonyos "mindjárt megjön" érzést. Feküdj le, pihenj, nincsen semmi baj. Ha visszamész az orvoshoz számolj be neki a rózsaszínes folyásról, ha még nem tetted, de ne félj semmi baj sincsen :) Gratulálok a babádhoz:):)
2009. máj. 26. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Aranyosak vagytok.
2009. máj. 26. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor már értem a helyzeteted.

Hogyan sikerült? Spontán?

Mivel műtöttek?

Gondolom te kétszer olyan boldog vagy ,mint az akinek könnyen sikerül:-)

Pihenj,szedd a viatminokat és ne idegeskedj,mert úgy néz ki minden rendben.

A reggeli rosszúllétek ellen pedig egyél,ne maradj éhgyomorra,mert akkor rosszabb.

A hőemelkedés is normális,nekem is van.

2009. máj. 26. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia. Láttam reggel is a kérdésed. Tényleg ne aggódj! Pihenj, szedj vitamint és légy boldog. A tünetek tényleg normálisak. Ennél jobban nem fogunk tudni megnyugtatni mint itt és a másik kérdésnél!

Sok sok boldogságot a babához!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2009. máj. 26. 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm. Jobban érzem magam hogy segítetek.:)

Igen enyém volt a kérdés reggel. Endometriózissal műtöttek és az egyik petefészkem ráment. Utána mondta a doki hogy spontán ne is álmodjak. sajna 10 évvel ezelőtt a másik petefészkemet csonkították meg állandó ciszták miatt.

Már 30 vagyok és régóta szerettük volna a babát mire kiderült az endo néhány hónapja. A műtét óta rendben vagyok, de az orvosok(bármelyikkel beszéltem), mindig arról beszélt, hogy igazából próbáljam kiverni a fejemből a babát, azt meg hogy spontán pláne.

És most itt van.:) Tényleg el sem hiszem. És már most féltem mindentől. Félek, ha baja lesz arra most már a méhem is rámehet és akkor tényleg vége...

És a hőm miatt totál kétségbeestem.

De nagyon köszönöm.

És nagyon jó egészséget Nektek és a piciknek is ha van, ha nincs (akkor is), de mielőbbi babát.

2009. máj. 26. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!