Nincs folyásom, pozitív a tesztet, de csökken a hőm? Tancstalan vagyok? Tudtok tapasztalatot írni?
Már 20 napja magas a hőm(igaz még csak a 28. napon vagyok, de a 8. napon volt pém). Kivártam azért a mensim rendes idejét(max 26 napos). Így lett egy pozi tesztem vasárnap.
Ma reggelre azonban az elmúlt 2 napban 1-1 tizedet csökken a hőm. Igaz hulla fáradt vagyok és úgy érzem nem alszom eleget.
Ma már jöttek a reggeli rosszullétek is. Eddig szinte állandóan ettem, most meg alig tudok valamit lenyomni a torkomon(bár ez a mensi napján van nálam így, ezért megijedtem).
Folyásom azonban semmi nincs. Nemhogy vizes. A mensi idejében volt 2 nap 2x krémes nyálkám egy körömhegynyi rózsaszínnel. Nekem a barnázás mensi előtt(ha van) az tényleg barna. Rózsaszínem még sosem volt. Ezért gondolom, hogy mensi helyett jöhetett.
A dokim a magne b6-ot ajánlotta, de szedem az elevitet is. Csak 1 hét múlva megyek hozzá, addig megőrülök, mert félek hogy megjön.:(
Tudom semmit nem jelent, de napközben már egy hete hőemelkedésem van.
Túlliheged a dolgot.
Gratulálok a terhességedhez.Örülj neki és ne mind figyeld a jeleket.
Ilyenkor még görcseid is lehetnek és teljesen normális.
A fáradtság,a reggeli rosszúllétek,minden a terhesség velejárója.
Szia!
A hővel ne foglalkozz,ne idegeskedj még azon is!A rózsaszinezés elég gyakori a terhesség első heteiben,de előfordulhat később is!Ha nem görcsölsz és nem vérzel,akkor nincs ok aggódni.Szerintem még igyál palástfűteát napi 1 csészével éhgyomorra,az általában elmúlasztja a vérzést,rózsaszinezést és erősiti a beágyazódást!Ne idegeskedj,mert az nem tesz jót és pihenj amennyit csak tudsz,legalább az első 3 hónapban!
Jó egészséget és nyugi!
Igen tudom, hogy túllihegem, de már régóta várjuk. Sok műtéten estem át és a legtöbb orvos azt mondta soha nem lehet babám vagy csak netán lombikkal.
Így most még a legkisebb dologtól is égnek áll a hajam.:(
A görbémet csatoltam egy kérdéshez. Az már a második oldalon van alulról a 6.
Elnézést hogy már kétszer feltettem, de több szem többet lát alapon.
És én most vagyok ilyen helyzetben először(hosszú-hosszú idő után).
Akkor már értem a helyzeteted.
Hogyan sikerült? Spontán?
Mivel műtöttek?
Gondolom te kétszer olyan boldog vagy ,mint az akinek könnyen sikerül:-)
Pihenj,szedd a viatminokat és ne idegeskedj,mert úgy néz ki minden rendben.
A reggeli rosszúllétek ellen pedig egyél,ne maradj éhgyomorra,mert akkor rosszabb.
A hőemelkedés is normális,nekem is van.
Szia. Láttam reggel is a kérdésed. Tényleg ne aggódj! Pihenj, szedj vitamint és légy boldog. A tünetek tényleg normálisak. Ennél jobban nem fogunk tudni megnyugtatni mint itt és a másik kérdésnél!
Sok sok boldogságot a babához!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Tényleg köszönöm. Jobban érzem magam hogy segítetek.:)
Igen enyém volt a kérdés reggel. Endometriózissal műtöttek és az egyik petefészkem ráment. Utána mondta a doki hogy spontán ne is álmodjak. sajna 10 évvel ezelőtt a másik petefészkemet csonkították meg állandó ciszták miatt.
Már 30 vagyok és régóta szerettük volna a babát mire kiderült az endo néhány hónapja. A műtét óta rendben vagyok, de az orvosok(bármelyikkel beszéltem), mindig arról beszélt, hogy igazából próbáljam kiverni a fejemből a babát, azt meg hogy spontán pláne.
És most itt van.:) Tényleg el sem hiszem. És már most féltem mindentől. Félek, ha baja lesz arra most már a méhem is rámehet és akkor tényleg vége...
És a hőm miatt totál kétségbeestem.
De nagyon köszönöm.
És nagyon jó egészséget Nektek és a piciknek is ha van, ha nincs (akkor is), de mielőbbi babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!