Babát szeretnénk de hideg helyen dolgozom mint cukrász emelgetnem is kell. mennyi ideig dolgozhatok ha összejön a baba?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 1. 16:54
1/5 anonim válasza:
Hát az elején én nem emelgetnék, mert sok baj sajna az elején történik. ha tudod, hogy terhes vagy, akkor eltétlenül szólj, hogy olyan munkakörbe tegyenek, ami kíméletes. Tudom, hogy nem lehet egyszerű, hiszen munkahely és főnökfüggő a dolog, de ha meg majd baj történik, és nem is biztos, hogy ezek okozzák, akkor is magadat fogod maj okolni. Az ember már csak ilyen!
2/5 A kérdező kommentje:
szió!szted előre szóljak a főnökömnek hogy szeretnénk vagy csak ha összejön a baba?több mint4éve vagyok ott csak nem küld el.
2008. ápr. 1. 17:23
3/5 anonim válasza:
én az első babámmal 4 hónapig dolgozhattam mert a főnök nem szeretett volna nagy hassal látni a boltban.addig 30 kilókat emelgettem.ha az a baba rendessen beágyazódott,ott is fog maradni.
4/5 A kérdező kommentje:
sajna kb43kiló vok én csak 20 25 kilót(max)emelek de az is elég.jól megcsináljük és nem lesz gong:D köszi
2008. ápr. 2. 12:48
5/5 anonim válasza:
Szerintem azonnal ossze is csomagolhatsz ha ezt elmondod a fonokodnek! Elvileg sokakat ugy vesznek fel hogy "ugye nem tervezel a kov. idoben gyermeket"....es mondod hogy eeen nem dehogyis..... mert ha mondod,h terhes vagy,vagy szeretnel mar..akkor mehetsz is....... ilyenek a fonokok...en tudom! csak is utana mondd el neki ha mar terhes vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!