Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 7 hónapja nem szoptatok,...

Már 7 hónapja nem szoptatok, de még mindig nem állt be a menstruáciom, normális?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer már megjött, de ennyi, ezek is 2-3 hónap különbséggel. Voltam dokinál (akinél szültem) és azt mondta, fogamzásgátlóval be tudná állítani, de azt nem szedhetem orvosi problémák miatt. Azt mondta, akkor ki kell várnom, amíg magától helyre áll. De mikor lesz az??? Állandóan terhességi teszteket csinálok, mert nem tudom mi van. Eddig 3 negatívam is van, más márkából, szóval tuti nem vagyok terhes, plussz a doki is nézte.

2012. jan. 14. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a dokinak komolyabban kellene ezt venni.Mivel én csak egy átlag anyuka vagyok talán inkább neki van igaza?!
2012. jan. 14. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia nekem is hasonló problémám van. :-(

Én szedtem szoptatás alatt a cerazette nevű fogamzásgátlót, azt hittem ez zavart meg ennyire.

De már nem vagyok benne biztos.

Eleinte 53, aztán 47, most meg 43 naposak a ciklusaim.

Eredetileg 33-35 naposak voltak.

Gondoltam várok még egy ciklust, ha megint nem jön időben, elmegyek az orvoshoz, de gyanítom, én is hasonló választ fogok kapni mint te.

Már a gatyám is ráment a terhestesztekre! :-(

2012. jan. 14. 14:07
 3/3 A kérdező kommentje:
:( Akkor várok tovább... köszönöm. :)
2012. jan. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!