3napja késik, lehet, hogy a palástfűtea okozza? A teszt - lett.
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 08:01
21/31 anonim válasza:
remélem nem a tea mert én csak most kezdem maj holnaptol inni.Eddig cickafarkteát ittam:)Már nagyon szeretnénk babat:)
22/31 anonim válasza:
hát ez az mert ezért nem merek tesztelni!!mert ha csak kitolta a ciklusomat és 2-3 nap múlva jön meg akkor kiakadok!!de érdekes mert ilyenkor amikor meg kellene jönnie már nem szokott érzékeny lenni a mellbimbóm meg nincs fent a hőm!!most meg mind meg van!!már mint tünetként!!van valaki így mint én??
23/31 A kérdező kommentje:
nekem is fent van a hőm, de ezt a teának tulajdonítom. múltkor is ilyen magas volt, mikor teát ittam.
ma már nem tesztelek, majd hétfőn, ha addigra sem jön meg.
2012. jan. 14. 16:04
24/31 A kérdező kommentje:
nekem megjött :(
2012. jan. 15. 08:13
25/31 anonim válasza:
szia!!sajnálom!!!tényleg!!pedig reménykedtem!!nekem még nem jött meg!!de a hőm eset egy kicsit!!azt hittem ma nekem is megjön de még nem !!bár még ma megjöhet!!írj ha vagy!!
26/31 A kérdező kommentje:
nekem tegnap reggel fél 6-kor 36,6, fél 8-kor 36,8 (mint előtte napokon végig). és este jött meg.
2012. jan. 15. 13:31
27/31 anonim válasza:
hát nem tudom!!tényleg!!még mindig nem jött meg!!és már tiszta ideg vagyok!!vagyis aggódok,hogy mi is van!!végül is már ilyenkor meg szokott jönni!felkelés után pár órával!!érted??de se görcsölés se folyás csak feszül a méhem!!szerinted??
28/31 A kérdező kommentje:
szia! végül mi lett? megjött vagy sikerült a baba?
2012. jan. 31. 16:24
29/31 anonim válasza:
szia!!mizus veled??hol tartasz a ciklusba??igen megjött és nincs baba!!de hátha ebbe a hónapba!!na először is az hittem pcos vagyok!!de tegnap voltam a dokinál és kiderült nincs is szó pcos-ról!!igaz vannak apró ciszta szerűségek de nem nagyok meg nem koros!!van pé-m ami a lényeg és a napokba fog megérni!!most már csak a páromnak kell kivizsgáltatni magát!!mert így nem tudunk tovább lépni!!írj ha vagy!!netti!!
30/31 A kérdező kommentje:
mi már túl vagyok a kivizsgálásokon, minden rendben velünk. a következő ciklusban kezdem a clostilbegyt kúrát. én már túl vagyok ebben a ciklusban a pé-n.
2012. febr. 1. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!