5 hetes terhes vagyok és van égy kis gondom agyalapi mirigy jóindulatu daganatom van. És holnap kéne mennem debrecenbe hogy kioperálják onnan.. Mit csináljak?
Szerintem beszélj az orvossal,aki a műtétet fogja csinálni, mondd el neki, hogy babát vársz és kérdezd meg, hogy milyen lehetőségek vannak. Beszélj egy nődokival is, kérd ki az ő véleményét is!
Drukkolok neked!
Valóban, ezt a dokitól kéne megkérdezned, de mivel jóindulatú a daganat, gondolom nem kapsz utána kemót. Sok nőt műtenek meg terhesen, azt nem tudom, hogy az első trimeszterben altathatnak e. Ezen kívül, szerintem nincs oka, hogy ne lehetne állapotosan megműteni.
Nagyon drukkolok!!
Szia
En is csak azt tudnam javasolni,h a nogyogyaszoddal is es a masik orvossal is beszelj a babarol,es h Ok mit javasolnak.De szeritnem a babat a mutet miatt ha megcsinaljak nem fogod elvesziteni.
Nagyon drukkolok nektek!!!!!
17 hetes kismama
mindennképp beszélj a dokival erről.a nővéremnek is pont akkor távolítottak el egy jó indulatú daganatot.8 hetes volt.nem altatták csak gerincvelői érzéstelenítést kapott.többször kellett mennie utána nőgyógyászhoz,csináltak neki magzatvíz vizsgálatot.egészséges kisfiút szült!ja és extra pihenést javasolt a doki.csak ugye az idegeskedés ami most ez miatt van az nem tesz jót.tudom hogy nagyon nehéz most neked de légy nagyon erős és bátor!!a babád érezni fogja és ebből meríti ő is az erejét!!szorítok neked nagyon!
lélekben veled vagyunk!!!!nem lesz baj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!