Van egy tesztem tesztelhetek most?
Figyelt kérdés
most gondoltam ebben a pillanatban merrt nagyon kiváncsi vagyok. ez a 39.napom2008. ápr. 1. 14:13
1/20 anonim válasza:
Általában hány naposak a ciklusaid?Ahhoz képest mennyit késik?
2/20 anonim válasza:
szerintem tesztelj nyugodtan és írd meg az eredményt,szerintem ilyenkor már tuti pozitív lesz,ha babát vársz.Drukkolok!
3/20 anonim válasza:
Tesztelhetsz, remélem pozitív lesz!
4/20 anonim válasza:
Persze, tesztelj nyugodtan! ha negativ lenne, akkor se keseredj el, mert en mar hallottam olyan eseteket, hogy valakinek a terhesseg 9 honapjaban egyszer sem mutatott a teszt pozitivat. Mindenesetre az orvosi vervizsgalat a legbiztosabb
5/20 anonim válasza:
Tesztelj nyugottan biztos babás vagy. Szorítok neked
6/20 A kérdező kommentje:
na teszteltem és pozitiv. a 2. percben jött ki a 2. csik.köszönöm a válaszokat
2008. ápr. 1. 14:30
7/20 anonim válasza:
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/20 anonim válasza:
Nagyon gratulálok a babócához!!!!!!!!!!!!!!!A mensi kimaradásán kívül van valami más tüneted is?
10/20 anonim válasza:
Gratulálok:DD! Remélem hogy hamarosan nálam is az lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!