Milyen vitaminokat javasoltok ha babát szeretnénk? Én elevitet szedek, párom C-500 vitamint, gondoltam még E vitaminra neki.
Ez engem is érdekelne! Az E vitamint milyen mennyiségben kell a férfinak és milyenben a nőnek? Orvos írja fel? Bocs, hogy belekontárkodtam!!!
Én egyébként Vas komplexet szedek, abban van folsav, cink, C vitamin és. Azért ezt szedem csak, mert csak vasat kértem a gyógyszertárba és folsavat, gondoltam még egyenlőre az elég, aztán, majd ha sikerül a baba csak akkor a terhesvitamint, most meg odafigyelek pluszban az étkezésünkre. A lényeg annyi, hogy a gyógyszertáros ezt a fajta vasat adta és így nem merem egyenlőre beszedni a már megvásárolt folsavat, nehogy sok legyen, mert az sem jó állítólag! A ciklus második fele óta palástfűvet iszom, ennyit teszünk mi egyenlőre. A méhpempőn gondolkodom, azt is mind a ketten szedhetnénk, és jókat olvasok nagyon róla.
Első vagyok.
Már nem emlékszem pontosan mennyit szedtünk,de talán a 200mg-osat napi 1x? Itt a neten is utána lehet ennek nézni,ill a magán a csomagoláson/dobozon rajta van. Én általában DM-ben vettem,de lehet gyógyszertárban is. Arra emlékszem,hogy 2 vagy 3 hétig szedtük,aztán szüneteltünk úgy 1 hetet és folytattuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!