Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sárgatest elégtelenség?...

Sárgatest elégtelenség? Alacsony progeszteronszint? Neten azt találtam, hogy ez siralmas a babgyártáshoz, endodoki szerint viszont jó értékek, miért? Lehet, hogy másikat kellene keresnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az alábbi eredmények tényleg a fentieket tükrözik? Fontos, nézzétek a mértékegységet is, nem ng/ml, hanem nmol/L!!!

22. cn: 48,5 nmol/L

23. cn: 23 nmol/L

(labor referenciaértékében simán benne vagyok, de mint tudjuk, ez nem jelent semmit)

Az elsőre egyenesen azt mondta az endokrinológus, hogy látszik, hogy elkezdődött valami, pedig ha átváltom, akkor is csak 15 ng ml, és állítólag 21-től van értelme normális PÉ-ről beszélni.. Nődoki szerint is jó érték, de azért támogat a ciklus második felében napi 1 utróval. Viszont ha tényleg ilyen siralmas a progi szintem, az édeskevés, nem?

2012. jan. 13. 11:48
1 2 3
 21/23 Manka68 ***** válasza:
Hát igen, én is nagyon ledöbbentem, és még mindig nem tértem magamhoz a sokkból... Próbáltam rákeresni a neten is, ott sem nagyon találtam semmit, ez egy nagyon ritka szövődmény. Azért kicsit mérges vagyok az összes dokimra, hogy nem jutott előbb eszükbe, hogy azért egy császár után be kéne kukkantani a méhbe, hogy mi van ott...
2012. jan. 17. 04:10
 22/23 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon dühítő lehet, de már megvan az oka! Remélem, minél hamarabb meglátogat a gólya! :)
2012. jan. 17. 18:39
 23/23 Manka68 ***** válasza:

Köszönöm!

Remélem, nektek hamarabb kiderül a hiba oka, és te is babázhatsz nemsokára!

2012. jan. 18. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!