Ha ovuláció előtti nap estéjén szeretkeztünk, abból lehet bébi?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 11:15
1/7 anonim válasza:
Igen, mert a hímivarsejtek a szervezetedben 48-72 óráig életképesek, készek a fogantatásra!
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval!
5/7 anonim válasza:
Hogyne lehetne? Óriási tévedés azt hinni, hogy csak pont az ovu napjáni együttlétből lehet baba. Pont hogy tanácsos inkább előtte együtt lenni. Én pont így lettem terhes.
Az utolsóval pedig nem értek egyet, mármint a baba nemét illetően. Ha ennyire közvetlenül az ovu előtt történik, tehát este, és másnap ovuláció (ami az esetek többségében hajnalban következik be), akkor az még a fiúnak kedvez. Persze ettől még lehet kislány, de a fiúnak van nagyobb esélye.
6/7 A kérdező kommentje:
hát nekem a baba neme szinte teljesen mindegy, csak legyen...:)
2012. jan. 12. 13:26
7/7 anonim válasza:
Én is pont ebben a cipőben járok :) tegnap este voltunk együtt, de úgy érzem ma van ovum /pedig kb. 18-20 közt kell legyen/. Lehet, hogy tévesek a jelzések. Kicsi hányinger - egész nap, hasszurka /napközben feljebb, most estére már egészen lent, az alhasnál/. Ez lehet, tényleg ovu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!