Milyen praktikákat vetettetek be, hogy megfoganjon a pici
és melyik jött be?
Figyelt kérdés
Nekünk ez volt a harmadik hónap és megint nem sikerült, kicsit el vagyok keseredve. Valaki azt mondta szedjek elevitet.
2012. jan. 11. 14:20
1/8 anonim válasza:
a mi praktikáink: előtte 1 ill 2 évvel letettük a cigit, abban az évben beszedtem egy üveg gynex cseppet, elkezdtem szedni az elevitet, nem stresszeltem meló miatt és utána mindig gyertyáztam kb 15-20percet. Első hónapban összejött, de h ezek valamelyike segített, vagy szerencsések voltunk, máig nem tudom.
2012. jan. 11. 14:35
2/8 anonim válasza:
Szia nekünk is elsőre összejött.Én is letettem a cigit előtte szedtem az elevitet.Hőmérőztem pont jókor voltunk együtt.Lovagló poz volt..:-) nem gyertyáztam csak pihentem utána fél órát.Azóta megszületett a kislányom sok sikert remélem mihamarabb összejön neked.Probáld ki a hőmérőzést én a ciklus.hun vezettem.Irja a termékeny napokat is és hogy milyen nemű lesz nekem bejött.Egy próbát megér.
2012. jan. 11. 14:39
3/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy már van egy gyermekünk aki elsőre összejött, nem cigizek már vagy 4 éve, a párom se. Ovulációs tesztet minden hónapban csináltam mégse jön a baba. Nem tudok nem rá gondolni. Nyugodt vagyok nem dolgozom, mert itthon tudok még maradni a kisfiammal. Megpróbálom az elevitet. A hőmérőzés nekem magas, meg éjszaka többször fel kell még kelnem így nem biztos hogy jó értéket mutatna. Köszi a válaszokat. Valaki teát is szokott inni.
2012. jan. 11. 14:44
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekünk ez a 6. hónapunk, én sem mérem a hőmet. Nálunk szerintem a rágörcsölés az ok, meg nem mindig tudtunk peteéréskor együtt lenni. :(
Ebben a hónapban elkezdem szedni a gravida-t és folsavat, hátha segít valamit. Szerintem te is kezdj el szedni valamilyen vitamint, mert ártani nem árt. MI 2 naponta vagyunk együtt, van aki hármat javasol.
Az első gyerekünk elsőre megfogant, akkor Elevit-et szedtem abban a hónapban és nem pattantam fel egyből az ágyból, hanem pihentem.
Sok sikert és remélem mielőbb lesz babánk!
2012. jan. 11. 15:14
5/8 anonim válasza:
3 nap az ideális mer 72 óra kell a jo minőségü kisfickók ujratermelődéséhez...
2012. jan. 11. 15:37
6/8 anonim válasza:
Én 4 sikertelen inszemináció után belefáradtam a dologba, már 2,5 éve vártuk a gólyát.
Többet mozogtam, odafigyeltem az étkezésre és elkezdtem inni a cickafark+palástfü tea kombinációt és ELSÖ hónapban megfogant a kisbabánk :)
10+5hkm
2012. jan. 11. 16:08
7/8 anonim válasza:
Nekünk négy éve nem sikerül a kistesó... Úgyhogy ne keseredj el, három hónap még nem a világ. A cickafark-palástfű tea hasznos lehet, a következő 3-6 hónapban biztos összejön!
2012. jan. 11. 21:33
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon szeretném, most értem meg igazán azokat akik már évek óta próbálkoznak. Le a kalappal előttük, én már ettől kivagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!