Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétszer is megtörténhet a csoda?

Kétszer is megtörténhet a csoda?

Figyelt kérdés

1lombikbaba után(aki 2 éves) mindkét oldalon elzáródott petevezetékek,2 sikertelen lombik után teljesen spontán teherbeestem.sajnos a babát 8 hetesen elveszítettem.

Vajon újra megtörténhet a csoda?

A doki annak idején kizártnak tartotta,hogy természetes úton sikerüljön,csak lombik jöhetett szóba.

Valószínűleg megnyíltak a petevezetekeim,ami nagyon ritka.Remélem sikerül még természetesen babásnak lennem.

Járt már valaki ebben a cipőben?

2012. jan. 10. 13:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Naná, hogy megtörténhet! Nekem van egy fórumos ismerősöm. Első baba lombikkal lett, majd spontán teherbe esett, amiből sajnos vetélés lett. De utána eltelt pár hónap és újra terhes lett, nemsokára szül. Szóval igen, van ilyen :)
2012. jan. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!