Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki plussz súllyal kezdte a...

Aki plussz súllyal kezdte a terhességét, az sokat is hizott? Vagy éppen h keveset? A "tartalékból" is lemegy ilyenkor?

Figyelt kérdés
rajtam 12kg plusz van.
2012. jan. 9. 12:19
 1/5 zkriszti3 ***** válasza:
Plusz 10 kg. volt rajtam terhesség előtt .Mikor a lányom elindult a kilók szinte lerepültek rólam. Sajnos annyira lefogytam, hogy rosszul éreztem magam. Fiammal voltam terhes amikor visszakerültek rám a kilók, és újra egészségesnek éreztem magam.
2012. jan. 9. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 15 kiló plusszal kezdtem. Az első 5 hónapban feljött 8 kiló. Gondolom, a Karácsonnyal sem fogytam éppen... kíváncsi vagyok, mennyi jön fel a végéig... még nem érzem a pluszt :) ugyanúgy mozgok mint eddig :)
2012. jan. 9. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha újrakezdhetném inkább fogynék előtte.

10 kg plusszal kezdtem,mert leraktam a cigit. A terhesség alatt még kb. 15 jött fel.

A bálna hozzám képest ipari tanuló. Egy hónapos a fiam és mivel nem tudok szoptatni nem nagyon fogytam. Bár már belekezdtem a fogyókúrába, de nagyon nehéz lesz ennyit leadni.

2012. jan. 9. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
elsőnél nekem is + 10 kg volt rajtam induláskor és 22 jött hozzá. fél év múlva lement a 22 + még 4. A másodikra már visszahíztam +10 et tehát az első kezdetéhez képest volt rajtam + 16 kg plusz. Erre jött 11 kg, most 3 hónapos a fiacskám, és kezdősúlyomnál vagyok de innen nem akar moccanni sajnos
2012. jan. 9. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát rajtam aztán bőven van felesleg,negyedik babámat várom,115 kilóról indultam és még mindig annyi vagyok,egyszer hánytam csak.Az első babámnál -6kg de sokat hánytam,második babánál +5 kg kétszer hánytam,harmadik babánál +3 kg és nem hánytam.

33hkm

2012. jan. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!