Spermiumok életben maradása?
Figyelt kérdés
Történt 1 kis baleset.. Párommal megszakítással "védekeztük" (volna) De nem húzta ki időben.. =/ 15-20 perc után felkeltem és éreztem hogy folyik ki belőlem ami bekerült.... Nem szeretnénk babát,ezért ment a para rendesen. Megmosakodtam ott,hideg vízzél,belül is megtörölgettem magam (kb.fél órával utána) Szerintetek van baj,aggódjunk? :(2012. jan. 8. 21:32
1/5 anonim válasza:
A mosakodás nem védekezési forma, hanem higiéniai szokás, és félelmetesen gyorsan terjed a fiatalok között, hogy ez megoldás bármire is. Ez nem érdekes ebben az esetben. Gyakorlatilag védekezés nélkül szeretkeztetek. Válaszold meg te a kérdésed. Ahogy egy korábbi kérdésre is írtam válaszként, a megszakított közösülés pearl indexe akár 18 is lehet, főleg, ha így csinálják, mint ti.
2/5 anonim válasza:
Lehet, igen.
A megszakításos védekezés amúgy sem a legbiztosabb módszer, mivel az előváladékban is vannak spermiumok.
3/5 anonim válasza:
A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Egyrészt azért, ami történt, másrészt pedig amit az egyik előző írt (az előváladékban is van spermium).
Holnap menj el egy gyógyszertárba, és vegyél esemény utáni tablettát.
Vízzel pedig nem tudod a spermiumokat kimosni.
4/5 anonim válasza:
Mikor történt ez a "kis baleset"?
5/5 anonim válasza:
Az életben maradásuk, 48-72 óra! Sok feljuthatod a szervezetedbe, amíg nem mentél el mosakodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!