Ha a rákszűrésnél gyulladást találtak, akkor előfordulhat, hogy ez is közrejátszott egy kicsit a sikertelenségben? Klion D100-zal elúszott a hónap?
Gyulladást mutatott ki a vizsgálat, és Kliont írt az orvos, amit 10 napig kell alkalmazni, addig semmi szex, és azt olvastam, h a nyálkahártyát is vékonyítja :(
De ha rögtön a mensi után elkezdem alkalmazni, és esetleg még a pé előtt abbahagyom (ált. 5 nap a mensi, 16. nap a pé), akkor rontja az esélyeket? Vagy érdemesebb inkább teljesen kihagyni ezt a hónapot?
Lehet emiatt nem sikerült, nekem 6 hetesen csinált a dokim rákszűrést és nekem is volt egy nagyon kicsi gyulladásom, de nem lett belőle gond. Szerintem próbálkozzatok nyugodtan, a természet tudja a dolgát, ha megfogan a baba a hormonoktól úgyis gyorsabban vastagszik meg a nyálkahártya.
Sok sikert a babaáldáshoz!!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akkor majd "rágyúrunk" a baba témára ebben a hónapban is ;) Sajnáltam volna, ha ezt a hónapot ki kell hagyni, már nagyon szeretnék két csíkosat tesztelni :) Remélem ha ezt a problémát kiküszöböljük minél hamarabb sikerül.
Mi 5 hónapja próbálkozunk, szóval még nem olyan sok ideje, de nekem egy örökkévalóságnak tűnik. Nálam is az a baj, hogy anyukámnak mindketten elsőre sikerültünk, és ezzel nyaggat állandóan, hogy de mikor unokázhat már??? De hát mi mindent beleadunk :), csak nem akar összejönni. Kedzek én is elkeseredni, bár főleg akkor vagyok depis, amikor megjön, aztán egyre jobb a helyzet, ma vagyok a 3. napon, ma már derűsebben látom a világot, de azért nagyon zavar a sikertelenség.
Nincs kedved dumcsizni msn-en, vagy email-ben vagy ilyesmi? Jó lenne valakivel tapasztalatot cserélni, de ha nincs kedved, nyugodtan mond meg ám :)
Szia!
Szerintem nem lehet olyan komoly a gyulladás, mert azt mondta a doki, hogy mivel 10 db van egy dobozban, ezért ugye az a legjobb, ha elhasználom mind a 10-et, de ha nem bírom tovább, akkor elég a 6 is. És vissza sem kell mennem kontrollra. Arra gondoltam, hogy tuti ami biztos elhasználom mind a 10-et, aztán amint vége a kúrának nekiugrunk egymásnak (ami akkor is így lenne, ha nem lenne babaprojekt :) ), és lesz ami lesz...
Szia!
Első ill. harmadik válaszoló vagyok, küldtem neked egy privát üzit! Örülnék, ha dumcsiznánk! Megadtam a címet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!