Ki hány éves volt amikor teherbeeset úgy hogy megtartotta a babát?
Szerintem egyikőtök sem akarta bántani a másikat(23 és 19 éves válaszolókra gondolok), ne is vegyétek úgy... 19 évesen fiatal az ember, ami nem egyenes azzal, hogy "túl fiatal" vagy "nem jó anya", sőt 23 évesen is fiatal az ember, én 24 vagyok, engem is fiatalnak gondolnak, de én öregnek érzem magam, és rettegek, hogy "kifutok az időből" 1,5 éven belül szeretnék babát, de körülméyek nem adottak, (nem volt meg az esküvő, páromon érzem, hogy a gondolathoz érnie kell, mert annyi dolgot akar(t) még csinálni a gyerek előtt
Amúgy az a feltételezés, hogy még nem tudod eltartani a babádat 19 évesen nem oktalan, még ha sért is, Mivel pl én 19 voltam amikor a gimivel végeztem (nem csúsztam, csak 5 éves képzésre jártam), ugyh esélyem sem lett volna egy babát eltartani, aztán elmentem egyetemre..stb..
Akinek nem inge, ne vegye magára!
nem bíráltak, csak kérdeztek tőled. A 23-esnek: senki nem mondta h öreg vagy:D
Bocs hogy hosszú lett, de ilyenkor értetlenül állok, hogy ki min is kapa fel a vizet, és próbálok visszaolvasni, h mi volt a kiváltó ok...
Remélem még az évben elmondhatom, gyarapodni fog a család, tehát 25 leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!