Volt akinek a ciklus 20-22. napján fogant a babája? Mikor mutatta ki először teszt?
31. napon halvány pozitív lett a teszt, és utána minden nap erősödött. Olcsó vaterás teszt volt, de kimutatta így is! Mensi nem jelentkezett, viszont 6 hetesen volt egy kis vérzésem. Meg is ijedtem, de szerencsére utána nem volt semmi. Én is kaptam Utrogestant a biztonság kedvéért.
Te most hányadik napon vagy? Mikor akarsz tesztelni?
17 km
Gratulálok.:)
És biztosan tudod, hogy a ciklus végén fogant a babó?
Én 100%-ra tudom hogy a ciklus 19-21 napja között fogant, és a 34. napon erős pozitív lett, sőt még a beágyazódás is látszik a görbémen:)))az a 30. napon volt, mert akkor leesett aztán újra megemelkedett, ez a trifázis:)
Megmutatom
Kedves 13:08-as: egyszerre írtunk.:) Neked is gratulálok!:) Szakadozik egész nap a netem, nem tudtam előbb írni.
Nekem dec. 25-26-án lehetett ovum, nagyon fájt a hasam, én már beágyazódásnak hittem, de aztán 30-án megjött (korábban mint szokott). Csak 2 napig tartott, utána még kis pecsételés, és természetesen egy negatív tesztet előttem még előtte.
Viszont pár napja furcsa tüneteim vannak: le akart szakadni a cicim egyik nap, pedig sosem szokott ilyenem lenni.
Első terhességem legelső tünete volt (még akkor nem is teszteltem), hogy megnőtt a bimbóudvarom, ezért tűnt ez most föl. MÁsnap pedig fémes ízzel ébredtem a számban, ilyen se szokott lenni.
Tegnap teszteltem, az negatív volt, de éjfél körül voltam kint pisilni, szóval lehet nem volt elég a "koncentráció".
Vagy csak nagyon beleélem magam az egészbe, nem tudom.
Pedig nem terveztünk volna ilyen korán kistesót (9 hós a kisfiam), de egész decemberben terhesnek éreztem magam, nem tudom miért, pedig nem beszéltünk a dologról, és a szülés emlékei miatt még sokáig nem is akartam volna újra...
Miért nem tudom most elengedni azt a gondolatot, hogy terhes lehetek...?
Már gondoltam arra, hogy veszek még egy utolsó tesztet, egy Clearblue-t, arról mindenki jókat ír itt, és holnap reggel még tesztelek egy utolsót, és ha az is negatív, akkor tényleg elengedem ezt a babás gondolatot...
Ja, kérdésedre válaszolva: 36. napon vagyok ma.
Végül nem vettem Clearblue-t mert zárva volt minden gyógyszertár a környéken.
Kedves Utolsó! Neked is köszönöm szépen, nagyon szép a görbéd és gratuláok!!:) (és irigykedek is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!