Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek a ciklus 20-22....

Volt akinek a ciklus 20-22. napján fogant a babája? Mikor mutatta ki először teszt?

Figyelt kérdés
Utána pár nap múlva még jelentkezett mensi vagy már teljesen elmaradt?
2012. jan. 8. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Szia, nekem. 35. napon lett a teszt pozitív, menstruáció nem jött meg, csak pecsételés, ezért aznap rohantam is orvoshoz, aki adott utrogestant, a pecsételés el is múlt.
2012. jan. 8. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:

31. napon halvány pozitív lett a teszt, és utána minden nap erősödött. Olcsó vaterás teszt volt, de kimutatta így is! Mensi nem jelentkezett, viszont 6 hetesen volt egy kis vérzésem. Meg is ijedtem, de szerencsére utána nem volt semmi. Én is kaptam Utrogestant a biztonság kedvéért.

Te most hányadik napon vagy? Mikor akarsz tesztelni?

17 km

2012. jan. 8. 13:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Gratulálok.:)

És biztosan tudod, hogy a ciklus végén fogant a babó?

2012. jan. 8. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 100%-ra tudom hogy a ciklus 19-21 napja között fogant, és a 34. napon erős pozitív lett, sőt még a beágyazódás is látszik a görbémen:)))az a 30. napon volt, mert akkor leesett aztán újra megemelkedett, ez a trifázis:)

Megmutatom

[link]

2012. jan. 8. 14:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves 13:08-as: egyszerre írtunk.:) Neked is gratulálok!:) Szakadozik egész nap a netem, nem tudtam előbb írni.

Nekem dec. 25-26-án lehetett ovum, nagyon fájt a hasam, én már beágyazódásnak hittem, de aztán 30-án megjött (korábban mint szokott). Csak 2 napig tartott, utána még kis pecsételés, és természetesen egy negatív tesztet előttem még előtte.

Viszont pár napja furcsa tüneteim vannak: le akart szakadni a cicim egyik nap, pedig sosem szokott ilyenem lenni.

Első terhességem legelső tünete volt (még akkor nem is teszteltem), hogy megnőtt a bimbóudvarom, ezért tűnt ez most föl. MÁsnap pedig fémes ízzel ébredtem a számban, ilyen se szokott lenni.

Tegnap teszteltem, az negatív volt, de éjfél körül voltam kint pisilni, szóval lehet nem volt elég a "koncentráció".

Vagy csak nagyon beleélem magam az egészbe, nem tudom.

Pedig nem terveztünk volna ilyen korán kistesót (9 hós a kisfiam), de egész decemberben terhesnek éreztem magam, nem tudom miért, pedig nem beszéltünk a dologról, és a szülés emlékei miatt még sokáig nem is akartam volna újra...

Miért nem tudom most elengedni azt a gondolatot, hogy terhes lehetek...?

Már gondoltam arra, hogy veszek még egy utolsó tesztet, egy Clearblue-t, arról mindenki jókat ír itt, és holnap reggel még tesztelek egy utolsót, és ha az is negatív, akkor tényleg elengedem ezt a babás gondolatot...

Ja, kérdésedre válaszolva: 36. napon vagyok ma.

Végül nem vettem Clearblue-t mert zárva volt minden gyógyszertár a környéken.

Kedves Utolsó! Neked is köszönöm szépen, nagyon szép a görbéd és gratuláok!!:) (és irigykedek is.:)

2012. jan. 8. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Bijanka, egyébként éreztél is valamit a beágyazódáskor?
2012. jan. 8. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kétszer úgy beleszúrt az alhasamba, és akkor már sejtettem, na meg a tesztelés előtt 1 héttel már kétpofára zabáltam a savanyú paprikát:))))) A nagypapám meg látta az arcomon állítólag, csak nem szólt, mert tudta min megyek keresztül és nem akart megbántani:)
2012. jan. 8. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Tutira későn volt peteérésem, mert ovuteszteztem, meg pont aznap mentem dokihoz uh-ra mikor a teszt kezdett erősödni. Ez volt a 20. napon, szép nagy tüszőt látott a doki, és jó vastag nyálkahártyát. :) Úgyhogy tutira vagy aznap, vagy másnap volt a peteérésem.
2012. jan. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!