Mit gondoltok erről? Tapasztalt valaki hasonlót?
Sziasztok!
Rendszeres 26 napos ciklus mellett ma reggel (24. ciklusnap) ugyanazt tapasztaltam, mint a luteálisban a hőgörbe leesésekor. Egy pici, barnás/átlátszó nyák a wc papíron. Nem sok, csak törléskor vettem észre. Soha ezelőtt ilyen nem volt a ciklusaimban. Tapasztalt valaki hasonlót? Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet?
Köszönöm!
Sziasztok!
Mai görbe. Teszt (türelmetlen voltam..., negatív) és megint volt barnázás, de semmi görcsöm nincs. Tapasztalt valaki más hasonlót? A barnázás lehet menstruáció? Nekem soha nem volt ezelőtt. Okozhatja palástfű tea?
Én vagyok az 1. válaszoló.
Azt gondolom hogy nagyon türelmetlen vagy! :-)
Még nem tudja a teszt kimutatni a szervezetedben a hcg-t.
A fogantatást én kb. 27-28-ára gondolom ( a tojásfehérjés nyák, az ovufájdalom miatt) ha ehhez hozzáveszem azt hogy kb. 14 nap kell a beágyazódáshoz, és a szervezet ezután kezdi egyre magasabban termelni a hcg hormont, ami a terhességi teszten a 2. csíkot mutatja.-- akkor látszik hogy korai voltál még mindig :-)
A barnás pecsételés normális beágyazódáskor. Addig míg át nem csap vérzésbe.
Igazad van, tényleg türelmetlen vagyok. Igyekszem várni, de annyira jó volna tudni végre, hogy ott van az a baba és azt mondani Apának, gyermekünk lesz. Adja az ég, hogy így legyen!
Vér nincs, sőt, igazából menstruációra utaló fájdalom sincs. Feszülés van, a köldököm alatt, de nem a petefészkekben és ma munka után megittam 2 csésze palástfű teát és a barnázás is megszűnt.
Ha kibírom türelemmel, szerinted mikor teszteljek?
Nagyon köszönöm, hogy nem hagytál magamra... és válaszoltál. Rengeteget segít!
Szia!
Nincs mit, ne köszönd! naná hogy bíztatlak, tudom milyen idegőrlő!
Én is hasonló cipőben járok, de nem akarom elkiabálni, tesztelni meg nem merek mert hónapok óta csak csalódok.
Mivel a beágyazódás eltart 14 napig és ezután termeli a szervezet egyre erősebben a hcg-t, ezért én úgy gondolom hogy holnap próbálkozz eggyel, de ne keseredj el ha még negatív. Ez utalhat arra hogy alacsony még a hcg szinted. A napok múlásával fog egyre erősödni. Ha holnap negatívat tesztelsz, akkor próbáld meg 2 nap múlva és így tovább.
Én nagyon drukkolok érted!
Köszönöm.
De ahogy olvasom, én is drukkolhatok neked!
Szia!
Na csináltál tesztet?
Milyen lett????
szia,
nem, majd holnap, mert holnapra nem várom. Mára a görbén van némi esés, szóval felkészültem a vérzésre is, csak az a furcsa, hogy semmi görcs vagy haspuffadás nincs, pedig ezek szoktak lenni már így nem várt előtt egy nappal. Mit gondolsz?
Hát nem tudom...esett a hőd ez tény ( bár ennyi belefér), de majd a holnapi mérés többet fog elárulni. Ha még jobban esik akkor lehet közeledik a menstruáció. jaj csak nem!
Mióta próbálkoztok?
Na, remélem a holnapi nap már örömhírrel jössz :-)
Megy a drukk ezerrel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!