Székesfehérváron vagy Veszprémben orvos aki megbízható és segitőkész?
Szia.Én Veszprémi vagyok és én is maszek orvoshoz járok,nekem is volt vetélésem(missed ab),Dr.Bagarus Sándor 06/30/2470873,szinte mindig felveszi ha nem müt éppenmegész nap lehet hívni.Hétfőn és szerdán rendel a Vp-i kórházban a 3.emeleten.Nagyon kedves,megbízható,és jó humora van Én végig hozzá jártam a terhesség alatt és nagyon meg vagyok vele elégedve.7000ft egy vizsgálat.Remélem tudtam segíteni.Szép napot,és sok sikert.
8.5hós kislegény anyuja, Vera
Szia.Azt sajna nem tudom,hogy mi lehet a baj,de ha egyszer összejött akkor elvileg nincs semmi baj.Nekem a missed ab.után 2hónap kihagyás után,vettem ovulációs tesztet és ennek a segítségével a második hónapra összejött a baba és már 8.5hónapos a kisfiam.Próbáld ki érdemes,megmutatja,hogy van e peteérésed,amikor pozitív,akkor sex,fél óra pihi,párna a popsi alá,szedhettek Evitamint is az is segíthet,mi szedtünk mind a ketten 500mg-ot naponta.Ha 2-3hónapig nincs pé,akkor menj el a Bagarushoz,majd elküld hormonvizsgálatra meg átjárhatóságira...Stb.Próbálj ne görcsölni,ne erről szóljon a házasélet,mert az nem jó sem neked sem a párodnak,ha nem sikerül a következő hónapban,állj pozitívan a következőhöz,ne törj le.Tudom nem könnyű,én is végigjártam ezt az utat,sajna,de meglett az eredménye és most itt játszik a szőnyegen:D Csinálj vmi olyan dolgot amit régen szeretnél már,tereld el a gondolataidat és hidd el össze fog jönni a baba,a stressz is gátolhatja a fogamzást.Szorítok,hogy minden okés legyen és írj ha van vmi.
Szép napot kívánok.
Üdv:Vera
Szia! Ismét itt vagyok! Nem tudom mi legyen, mert számomra ez már hihetetlen, hogy 2 terhességem volt eddig és mindkettő elsőre összejött de volt már 2 vetélésem is sajna ami szintén elsőre sikerült, igaz az első vetélélésem után eltelt egy év mire úgy dömtöttünk hogy akkor baba legyen! Közben 3 éve meghalt a férjem aztán, meg egy csomó más is jött az életembe ami rossz, de ezeken apránként túltettem magam, mert itt vannak a gyerekek fel kell őket nevelnem! Most viszont van egy éve kb, egy párkapcsolatom és neki nincsen még családja, ezért jó lenne ha sikerülne a Baba. Ma meg persze azért mert elmultam 30 és nem akarok 40 évesen szülni! Nem görcsölök rajta különösebben, de amikor elmentem palotán dokihoz azt mondta hogy menjek haza, és 3 hónap mulva menjek vissza hőmérős eredménnyel s ha az jó akkor átjárhatósági, utána meg gyógyszer de azt azért nem adott akkor mert nagy az esély az ikerterhességre! :-( Szóval ennyit tudok most! Majd még jelentkezem!!
Üdv: Anita!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!