Milyen teát vagy homeos bogyót lehet használni a teherbeesés segítésére, és hogyan kell alkalmazni?
Szia!
Egy-egy pohárral reggel és este! 2-3 decit! Valaki egész napra elosztva issza ezt a mennyiséget! Én a helyedben málnalevelet innék péig, utána palástfüvet. A cickáról azt hallottam, sokaknak kitolta a ciklust! De ez egyén függő :)A palástfüvet műanyag szűrőn szűrd, és fém kanál se érje! Leghatásosabbak ízesítés nélkül! Mióta vagytok rajta a projekten? :) Puszi!
150-200 Ft a teák, kb. 2.300-2.900 a Barátcserje kapszula (ami a progeszteron szintre vigyáz - elég komoly!, a kinézete is mintha gyógyszer lenne, de hát gyógynövény - nagyon hatásos - bár nem kérdezted - gyógyszertárban, drogériákban, gyógynövényesnél kaphatók.
A teát naponta 2x érdemes inni. Felkelés után, s legalább félórával-1 órával a reggeli előtt, nagyobb kortyonként. Este vacsi után szintén kortyonként. 1 teáskanál füvet leforrázva vízzel szűrőn keresztül, hagyni kb. 10 percig ázni.
első voltam
Szia!
A teák hatása nem olyan gyors,ezért szedjél méhpempőkapszulát vagy HormeelS cseppeket,azok gyorsabban hatnak és a középidőtől igyál 1 csésze palástfűteát plusszba!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!