Mutatnátok nekem terhes görbét?
Ha valaki tud akkor mutatna nekem olyan görbét ami a terhességnél volt,már mint mikor ki derült hogy baba van!
Előre is köszönöm a görbéket!azt is oda írnátok hogy mennyi idő után sikerült a baba?!
Ilyenkor azt kérdeztem, hogy miért pont velem történik ez...És nem értettem meg, hogy aki nem akar és elveteti annak miért jön össze egyből. De van egy párom aki nagyon megtudott megnyugtatott akkor és ilyenkor ez a legjobb és azóta nem streszelek, hogy miért pont én és hogy miért nem jön össze már....:)
Ti mióta próbálkoztok?
Igen én is nagyon ki tudok attól borulni akiknek össze jön egyből és nem is akarják mások meg hónapokig sőt évekig is szenvednek...
mi szeptember óta de sajna az első próbálkozási honap után össze zavarodtak a hormonjaim és csak gyógyszerrel jött meg decemberben.
A gyógyszerek szedése nem jó dolog. Milyen gyógyszert kaptál?
Én gyógyszeres vagyok, a próbálkozás eleje óta szedem a bromot és dec. óta a clostyt. De most a dokimnak a flegma stílusát és a nemtörődömségét meguntam és megyünk a kaáliba.
21:49 gratulálok!
norcolutot kaptam!
azóta szebben alakul a hőgörbém remélem pé is lesz.
következő hónapban is kapok egy gyógyszert amitől pete érésnek kell lenie remélem hamar össze jön a baba!
Köszönöm.
Remélem hamarosan sikerül nektek is higyjétek el én nagyon bele voltam hülyülve, annyira akartam hogy minnél hamarabb sikerüljön, és tényleg mikor nem számítottam rá akkor sikerült!
Kapcsoljátok ki az agyatokat, ne görcsöljetek picit se rá!
Tudom könnyű mondani, én is mindíg ezt gondoltam.
De decemberben úgy voltam vele, kizárt hogy most sikerüljön, mert nem vagyok én olyan szerencsés hogy pont karácsonyra ilyen csoda történjen velem...
És tessék... :)
Egyébként 3 hónappal ezelőtt nekem is volt egy spontán vetélésem is :(
Nehéz túllépni rajta.
Minden jót kívánok nektek, és mihamarabb szép pozitív teszteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!