Január 3-án peteérésem volt, és együt voltam a párommal. Most mg kb 4. napja sűrven járok pisilni, és egy kevés fehér krémes folyásom is van. Reménykedhetek terhességben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 17:26
11/20 A kérdező kommentje:
akkor szívből szurkolok,hogy összejöjön nektek is:)
2012. jan. 8. 11:57
12/20 anonim válasza:
Nekem szerdán, 4-én látott szép érett tüszőt a doki UH-n, úgyhogy mi is várakozunk! Ez az első éles hónapunk, a 3. babára gyúrunk :DDD
13/20 A kérdező kommentje:
Hü gratulálok a kettőhöz,és sok-sok sikert a harmadikhoz:)
2012. jan. 8. 14:24
14/20 anonim válasza:
Köszi! AMúgy a 78%-os vagyok! :-)
15/20 anonim válasza:
Viszont most olvasom, hogy 15 éve próbálkoztok. Hol tartotok most? 1.5 évnél már régesrég kellett volna egy andrológiai (sperma)vizsgálat , utána pedig Téged kivizsgálni. Esetleg utána cikluskövetés, Clostival peteérés segítés. Ezek?
16/20 A kérdező kommentje:
félre értetted:)nem 15 éve,hanem másfél éve probálkozunk.sajnos volt néhány nőgyógyászati problémám,és míg azt nem kezelték ki nem igazán próbálkoztunk az esetleges vetélések miatt.
2012. jan. 8. 14:54
17/20 anonim válasza:
természetesen én is 1.5 évre gondoltam, csak az elsőnél elírtam, utána már 1.5 évet írtam. Szerintem az is sok kivizsgálatlanul próbálkozni, csak emiatt kérdeztem.
18/20 anonim válasza:
8. valaszolo vagyok. A pisiles meg az almossag nekem gyanus:-))) Nekem speciel korai pe-m van, lehet, hogy azert is voltak hamar a tuneteim. 26-28 napos ciklusaim vannak es a ciklus 8. napjan voltunk egyutt es abbol fogant a lanyom. Igaz azt nem allitom, hogy aznap rogton megtortent a megtermekenyules, mert az is lehet, hogy a kiskatonak meg 1-2 napig vigyazban alltak es vartak, mire bevetesre indultak. Aprilis 4-en volt az utolso mensim elso napja, apr. 12-en voltunk egyutt a parommal, amibol szuletett a lanyom. Nekem se a pisiles, se az almossag nem volt gyanus, ugyanis a doki hugyholyaggyulladast allapitott meg kb 1 hettel az egyuttlet utan, illetve akkoriban ugy dontottem, hogy leszokok a kaverol es az almossagot annak tudtam be....hogy mekkorat tevedtem:-))) hala istennek.
19/20 anonim válasza:
A 78%-os vagyok. Mindkét gyerekemnél csak az volt a tünet, hogy állva elaludtam, de valami semmihez nem hasonlítható ÓLMOS álmosságot képzelj!
20/20 anonim válasza:
1vagyok
lehet már tudni valami biztosabbat,szorítok neked!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!