Mit jelenthet a ciklusom 19. napján a fehér, krémes folyás?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 20:42
1/6 anonim válasza:
ha jól tudom, akkor a funkciója a megtermékenyített petesejt védelme a fertőzésekkel bacikkal stb-vel szemben amik bejuthatnak a hüvelyen keresztül. előtte van a tojásfehérje szerű az segíti a spermiumok bejutását. röviden valami ilyesmi.
2/6 anonim válasza:
megtermékenyítés után megvéd a bacilusok ellen:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
A hétvégén volt tojásfehérje, nyúlós, átlátszó folyásom. Utána egy két napg semmi, majd ma ez a krémes, fehér folyás. Szerintetek? Teszteljek? (bár a mensimnnek csak 14-e körül kellene megjönnie)
2012. jan. 4. 20:53
4/6 anonim válasza:
Nem, ez még nem jelent semmit. Ha mondjuk hétvégén volt pé-sed, akkor most a folyásod még nem mérvadó, bár amúgy sem. Én pl. teljesen száraz voltam, semmilyen folyásom nem volt.
5/6 anonim válasza:
Nekem minden mensi előtt volt ilyen. Akkor is ilyen volt amikor terhes lettem csak akkor felváltva vizes folyással.
6/6 anonim válasza:
Ha 14.re nem várod,akkor ez nem jelent még semmit.Vérzés előtti napokban szokták megfigyelni a változásokat.Sok kismamának vizes folyása lesz,de ez sem általánosítható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!