Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a Vargha gyógymóddal?

Figyelt kérdés
4 éve próbálkozunk babával,de eddig sikertelenül.Kivizsgáltak mind kettőnket,nincs szervi gond.De mégsem jön a poronty.Nagyon elvagyok keseredve,mert már 33 éves vagyok.Nemrég találtam a neten a Vargha gyógymód honlapját.Ott sok "babás" levelet találtam.El is pityeregtem magam.
2009. máj. 23. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az en anyukam jart hozza, mert nagyon beteg volt...nem akarlak elkeseriteni de nem segitett neki semmit sem. Csak a penztarcank lett konnyebb, de az sokkal. Ugy kezdte hogy a kezdo konzultacio volt 25.000Ft...aztan a kezelesek...eleg hizos volt.

Igaz anyu nem babat szeretett volna, csak meggyogyulni.

De probald ki...en csak a mi tapasztalatainkat osztom meg veled

2009. máj. 23. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerem a Vargha gyógymódot, viszont ismerek egy olyan természetgyógyászt, aki szó szerint csodákat művelt. Még súlyos gyógyíthatatlan betegséggel is elbírt. Egyik ismerősömnek azt mondták 1 hónapja van, agytumora volt, ő meggyógyította, már nem kimutatható a betegsége. Ha gondolod megadom a nevét. Remélem tudtam segíteni!
2009. máj. 23. 21:59
 3/12 A kérdező kommentje:

Szia első,második válaszoló.Igen szeretném a nevét ,címét és esetleg az elérhetőséget.Előre is köszönöm.

Első válaszoló:igen én is ettől félek.hogy csak pénzkidobás.A férjem sem hisz az ilyen gyógymódokban,de látta mennyire kivagyok és mondta,h jelentkezzem be hozzájuk.viszont előtte szeretnék néhány infót.

2009. máj. 23. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Megírom a prividre, remélem összejön! Én nagyon szurkolok!
2009. máj. 23. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Megirnatok nekem is a termeszetgyogyasz elerhetoseget? En is mar ezer dokinal voltam, 6 eve babat szeretnek, harom vetelesen vagyok tul...en is mar 34 evesen. Koszonom!!
2009. máj. 24. 00:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Légyszives Nekem is írd meg a természetgyógyász nevét, elérhetőségét. 2éve probálkozunk, 1 éve volt egy vetélésem és már 37 éves vagyok. SZóval rohan az idő :(
2009. máj. 24. 06:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok:-)

nekem is, nekem is, nekem is a természetgyógyász elérhetőségeit légyszi. bár az én nőgyógyászom természetgyógyász is, de azért megírnátok nekem is? én nagyon hiszek a természetes gyógymód használatában. nekem pont egy éve volt egy méhenkívülim, és sajna azóta nem jön a baba. állítólag még a reflexológia is sokat tud segíteni.

2009. máj. 24. 09:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Úgy látom sokakat érint ez a probléma.Sajnos.

Elküldöm priviben a nevét a t.gyógyásznak.Ha esetleg valaki hamarabb jutna el a dokihoz szeretném ha megírná a tapasztalatát,ide vagy a privibe.Sok sikert mindenkinek;-)

2009. máj. 24. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:

gondolom azóta van tapasztalatotok! megírnátok! és ha bejött a természetgyógyász légyszi írjátok meg az elérhetőségeit

köszi:)

2011. aug. 31. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
sikerült valaki a családalapítás a természetgyógyászokkal vagy a vargha gyógymóddal?
2011. okt. 18. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!