Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.15. -e körül tesztel-e...

Jan.15. -e körül tesztel-e valaki rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék,éreztek-e már valamit esetleg?Alig bírom ki ezt a pár napot....
2012. jan. 6. 21:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, meg ez is én voltam:

"Köszi, szerintem is korai volt még megcsinálni, de persze lehet hogy a következő is negatív lesz. :S Akkor viszont bele kell húzni a férjemnek! :) "

Görcsölgetek időnként, meg tegnap este úgy fájt a mellbimbóm, majd megőrültem... Na most hogy ez pszichés alapon van-e, vagy nem... Nem tudom. Nem vagyok rágörcsölve a dologra, bár tény hogy nagyon szeretném ha összejönne.

Most elhatároztam, hogy csak akkor fogok csinálni következő tesztet, ha már késik majd a mensim.

Sok szerencsét addig is mindenkinek! :)

2012. jan. 10. 20:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem 3-án kellett volna megjönnie,5-én negatív teszt,10-én (ma) negatív teszt! Elég sok tünetem van már,de mivel dec2-án hagytam abba a gyógyszert,és csak az miatt jött meg dec 6-án,így ez nálam normális,hogy most az első mensim eltolódik,vagy éppen kimarad! Sajnos! Pedig először tök örültem neki,hogy babánk lesz! :) De most azt várom,hogy egyeltalán jöjjön meg,és ne keljen dokihoz mennem ez miatt! :(
2012. jan. 10. 21:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nekem megjött végre! Hajnali 5-kor arra keltem,hogy el fogok pusztulni,annyira görcsölök! :D Most ennek is örülök,mert legalább tudom van peteérésem,és bár 36 napra,de megjött,és nem kell orvoshoz menni! :) Szóval csak a gyógyszer kevert be,és azért tolódott el ennyire! :)

2012. jan. 11. 19:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első meg sokadik vagyok.

Megjött 17-én... :(

Ami viszont érdekes, hogy a melleim kicsit érzékenyek, meg a mellbimbóim, pedig nekem sosem szokott mensinél ilyen lenni.

És esküszöm úgy bugyorog a méhem, mint anno mikor a kislányom elkezdett rugdosni. Tesztet nem csináltam másikat, mert ha megjött akkor biztos nincs baba gondolom.

A szervezetem játszik velem biztos.

Kedves Kérdező, nálad mi újság? És a többieknél?

2012. jan. 20. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!