Jan.15. -e körül tesztel-e valaki rajtam kívül?
Az első vagyok, meg ez is én voltam:
"Köszi, szerintem is korai volt még megcsinálni, de persze lehet hogy a következő is negatív lesz. :S Akkor viszont bele kell húzni a férjemnek! :) "
Görcsölgetek időnként, meg tegnap este úgy fájt a mellbimbóm, majd megőrültem... Na most hogy ez pszichés alapon van-e, vagy nem... Nem tudom. Nem vagyok rágörcsölve a dologra, bár tény hogy nagyon szeretném ha összejönne.
Most elhatároztam, hogy csak akkor fogok csinálni következő tesztet, ha már késik majd a mensim.
Sok szerencsét addig is mindenkinek! :)
Sziasztok!
Hát nekem megjött végre! Hajnali 5-kor arra keltem,hogy el fogok pusztulni,annyira görcsölök! :D Most ennek is örülök,mert legalább tudom van peteérésem,és bár 36 napra,de megjött,és nem kell orvoshoz menni! :) Szóval csak a gyógyszer kevert be,és azért tolódott el ennyire! :)
Sziasztok!
Első meg sokadik vagyok.
Megjött 17-én... :(
Ami viszont érdekes, hogy a melleim kicsit érzékenyek, meg a mellbimbóim, pedig nekem sosem szokott mensinél ilyen lenni.
És esküszöm úgy bugyorog a méhem, mint anno mikor a kislányom elkezdett rugdosni. Tesztet nem csináltam másikat, mert ha megjött akkor biztos nincs baba gondolom.
A szervezetem játszik velem biztos.
Kedves Kérdező, nálad mi újság? És a többieknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!