Jan.15. -e körül tesztel-e valaki rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék,éreztek-e már valamit esetleg?Alig bírom ki ezt a pár napot....2012. jan. 6. 21:07
11/24 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon drukkolok neked is!!:)
2012. jan. 7. 16:59
12/24 anonim válasza:
Első vagyok, én nem bírtam tovább, megcsináltam. Negatív... :( Vagy korai volt, vagy ne lesz baba... :( Bár a melleim ma reggel kicsit érzékenyek voltak, sőt most is fájnak! Remélem nem csak beképzelem.
Na majd jövő héten megpróbálom ismét, amikor egyébként is kellett volna...
13/24 A kérdező kommentje:
Szia!Szerintem korai volt még,ne keseredj el!!Továbbra is drukkolok!!:)
2012. jan. 8. 10:23
14/24 anonim válasza:
Köszi, szerintem is korai volt még megcsinálni, de persze lehet hogy a következő is negatív lesz. :S Akkor viszont bele kell húzni a férjemnek! :)
Az előtted szóló voltam.
15/24 A kérdező kommentje:
Már én is tesztelnék legszívesebben de vissza fogom magam,mert még elég korai.Mindenképpen csinálj még 15.-e körül!!!
2012. jan. 8. 11:53
16/24 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,hogy vagy??
2012. jan. 10. 16:26
17/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 16.-ra nem várom! A melleim már ilyenkor bedurrannak, de most semmi, még csak érzékenynek is alig mondható! Mensi várós érzésem van ,az alhasam szurkálódik. Talán ez is lehet egy jel....
Szurkolok mindenkinek!
18/24 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem is ugyanez a tünet van.De sajnos ezt más is okozhatja..:(
2012. jan. 10. 17:04
19/24 anonim válasza:
Azért reménykedem! Pár nap múlva kiderül.....
20/24 A kérdező kommentje:
Igen én is nagyon reménykedem!!!Drukkolok!
2012. jan. 10. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!