Mikor jöhet előtej? Milyen színe van? Ne nevessetek ki!
Figyelt kérdés
Tegnap esti fürdésnél néztem,mintha össze mentek volna picit a melleim! Bár én mindig picinek látom,de azt néztem,mintha picit sötétebb lenne! Ez lehet képzelődés is! Aztán nem tudom miért,de picit megnyomtam a végét,nem erősen,nem fájt,és ici pici vizes tej szinű valami volt ott! Az újam hegyével töröltem le,pici csíkban nedves is lett az újam! Ez azért furcsa,mert bár nem jött meg,tegnap negatívat teszteltem,és ha terhes vagyok,akkor az 5.hétben lehetek!2012. jan. 6. 06:36
1/5 anonim válasza:
Előtej szerintem nem jellemző koraterhességben. A mellbimbó lesz nagyobb és sötétebb, ill. a mell megnő (fokozatosan). Fürdéskor persze ha fázol, összemehet a mellbimbó udvara, (ugyanúgy, ahogy az UJJad ráncos lesz, ha sokat áztatod).
Mindenesetre ne nyomogasd a mellbimbód, akkor se előtejed lesz (ami sárgás-fehéres), mert akár vetélést okozhat ha állandó inger éri. (Terhesség esetén szokták is javasolni a szoptatás felfüggesztését, a termelődő hormonok ill. a szoptatás kiváltotta méhöszehúzódások miatt. De persze sok nő van, aki szoptat és nem lesz semmi gondjuk a terhesség alatt.)
2/5 anonim válasza:
Előtej a 20. hét környékén kezdhet termelődni. Kora terhességre nem jellemző. Viszont ha nem vagy terhes és folyik a tejed, az igen könnyen utalhat prolaktin-zavarra, ami viszont gátol a teherbeesésben.
3/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy előtej lenne, túl korai!
4/5 anonim válasza:
Nekm volt amikor a fiammal voltam állapotos de a doki mosolygott rajtam azt mondta hogy jo de ez nem előtej hanem valami tejmirigyek által termelt vizecske
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is olvastam,hogy már hogy 6-7 hetesen lehet ilyen,csak nem tudtam,hogy más a neve! :) Köszönöm mindenkinek a felvilágosítást! Jó,hogy itt számíthatok pár válaszra,és még jobb,hogy mindeki picit mást ír,mert tágabban látok! :) Mégegyszer köszi! :)
2012. jan. 6. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!