Ha megjött a mensim, mennyire biztos, hogy volt peteérés előző ciklusban?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye kérdés, de évente 1-2-szer ha megjön a mensim magától, és a peteéréssel is komoly problémáim vannak. :(2012. jan. 5. 20:42
1/4 anonim válasza:
Semennyire. Sőt, ha évente 2-szer jön meg, szinte 100%, hogy nincs peteérésed, hanem elöregszik a nyálkahártya és leválik. De ha csak évente 2-szer válik le, akkor azzal se lehet minden rendben.
Nem a kérdésed a hülyeség, hanem az, hogy nem fordulsz orvoshoz, főleg, ha babát szeretnél.
2/4 A kérdező kommentje:
Járok én orvoshoz! Csak sajnos azon túl, hogy újra és újra norcolutot írnak fel, hogy megjöjjön, nem nagyon tesznek semmit. Most végre találtam egyet, aki csináltatott hormonpanelt, és azt javasolta, hogy menjünk meddőségibe. Jövő hónapban megyünk is. De addig is reménykedem! Amúgy, most 47. napra jött meg.
2012. jan. 5. 20:52
3/4 anonim válasza:
Ajjaj. Rendes orvost kell találni (talán már meg is találtad), esetleg endokrinológust is. Mert így nem valószínű...
4/4 anonim válasza:
Ne meddőségibe menj, hanem egy jó endokrinológushoz. Muszáj rendbe rakni a hormonjaidat, mert amíg azok nincsenek rendben, addig esélyed sincs a babára. Javaslom, hogy nézess egy terheléses inzulinvizsgálatot is, szerintem ott lesz a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!