Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek mehenkivuli...

Volt valakinek mehenkivuli terhessege? Hogy es mikor vette eszre?

Figyelt kérdés
nekem az egyik petevezetekem elvan zarodva a masikon pedig van egy 2cm es tagulat.dokik szerint ebben szinte biztosan elakad a megtermekenyitett petesejt es mehenkivuli lesz a baba.most kesik 3 napot,nem szokott es ket napja nagyon pivi kis fekede valadek van a bugyimon..na ilyen sem volt meg.semmim nem faj.erdemes mar tesztet vennem vagy meg korai?
2012. jan. 5. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
a fekete kávézaccos folyá a méhen kívüli jele. holnap reggel teszt, és doki!
2012. jan. 5. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
ha negativ a teszt akkor is???mert akkor doki sem lat meg semmit,nemigaz?neem kavezacc,csak sima pici fekete maszat.nem szur az oldalam nincs hanyingerem,aluszekony sem vagok,csak a mellem feszul de az minden menzisz elott.
2012. jan. 5. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem pontosan így tortént:

Késett ,3.napon + teszt és 5-6 hetes terhessén elkezdtem vérezni sotétet és nagyon fájt.Rettenetesen fájt persze a doki tudta és bekuldott korházba.azonnal megmutottek.tele voltam gennyel...szoval rossz volt nagyon:(Remélem neked nemlessz ilyen:)

2012. jan. 5. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia ! Én most jöttem meg a dokitól,mert már 1 hónapja pecsételő vérzésem van hol van hol nincs..és most volt uh.-n nem láttunk semmit nem vagyok terhes,de azt mondta hogyha 2 héten belül nem változik akkor be kell avatkoznia...remélem a méhen kívüli terhességet kizárhatjuk,nagyon félek...negatív a tesztemm az elött csináltam meg nem is volt pozitív amiket csináltam előtte
2012. jan. 5. 16:28
 5/6 sumergo ***** válasza:
Lehetséges a méhenkívüli. Menj el dokihoz, megnéz, aztán ha nem lát semmit visszarendel. Fontos, hogy folyamatosan figyeljétek, mi lesz, nehogy komoly baj legyen. Remélem minden rendben lesz! Ja, és tesztelj, mielőtt dokihoz mész!
2012. jan. 6. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:
megjott rendesen,csak most sokkal jobban gorcsol mint eddig.na,ez egy ilyen ciklus..kosz a valaszokat-nalam sosem tudni,sajnos.
2012. jan. 6. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!