Barátnőmnek 24 edikén hétfőn kellett volna megjönnie, előtte vagy 2 héttel gumi nélkül csináltuk, de nem mentem el benne és még a közelébe sem voltam, most 30 adika van és még mindig nem jött meg neki. Most mit tegyünk?
Figyelt kérdés
pénteken 28 adikán csináltunk 1 tesztet az azt mutatta hogy nem terhes de akkor mér nem jön meg neki? mit tegyünk ?2008. márc. 30. 22:42
1/5 anonim válasza:
Ha két hete történt akkor az pont a legtermékenyebb napjaiban lehetett,olyankor pedig néha ennyi is elég a teherbeeséshez,de sokszor annak ellenére sincs tehebeesés,ha azokon a napokon szándékosan és direktben van együtt a pár.Ha a teszt negatív,az jó jel mert elméletileg akkor már ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem 1-két nap múlva ismételjétek meg a tesztet,de szerintem az is nega lesz. Az idegeskedés miatt is késhet,és egy csomó más dolog is befolyásolhatja.de ha biztosat szeretnétek tudni,a legjobb lenne dokihoz menni.Drukkolok,h ne legyen baj!
2/5 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek semmi terhességre utaló jele nincs és fel is van fázva páran azt mondták a felfázás miatt lehet és az idegeskedés miatt nemtudom szerdán nálam alszik és akkorcsinálunk 1 tesztet!
2008. márc. 30. 23:10
3/5 anonim válasza:
lehet bizony babás. mérjétek meg a hőjét hüvelyben . az sokat elárul. amugy mi is ugy csináltuk a férjemmel és most láss csodát 33 hetes vagyok.szoval ha eddig mindig pontos volt neki valoszinü. mikor teszteltetek? reggel csináltátok a tesztet?
4/5 anonim válasza:
Ha fel van fázva, akkor késhet a mensi, sőt elég nagy galibát tud okozni, ha mégegyszer negatív lessz a teszt irány a doki, mert akkor viszont a felfázás az oka. A hőmérőzést reggel mielőtt kikelne az ágyból, akkor csináljátok,ha 37, vagy attól magasabb, bizony lehet babás.Sok sikert 36 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget de megjött ma neki:)
2008. márc. 31. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!