Ha számítógép előtt ücsörgök napi egy két órát, az befolyásolja a teherbe esés lehetőségét?
Figyelt kérdés
A netezés, a telefonálás, TV-zés milyen hatással van a teherbeesésre? És a női lakók, valamint a Hold tényleg lehet befolyással a ciklusra? Remélem azért ritka menzivel és van peteérésem és lehet gyerekem.2009. máj. 23. 00:44
11/14 anonim válasza:
Hát én ebből úgy gondolom annyi az igaz, hogy a nők ugye hormonális okokból képesek hisztizni, a férfiakra ez nem jellemző. Namost ha 2 nő hisztizik egymásnak, akkor stresszeli a másikat, és ez csökkenti a teherbeesés esélyeit. Maximum ennyi lehet, de ez is ritka eset, családtagoknál nem igazán fordul elő (anya-lánya), másik két nő meg nem lakik együtt, ha a lakótárs ezzel a tulajdonsággal bír :) Nem kell félni, nem hat ki a teherbeesésre :) Mielőbbi babásodást neked :)
12/14 A kérdező kommentje:
hát úgygondolták szerintem, hogy a nők ciklusai hatással vannak egymásra, mint a tömegvonzás, vagy a gravitáció a vérnyomásra, tehát felvesszük a másik ritmusát :)
vagy van egy atmoszféra, egy közeg, és az a hely oylan energiákat sugároz ki, ami egyformán hatással van ránk.
2009. máj. 24. 13:54
13/14 anonim válasza:
Neeeem ilyesmi nem létezik hálisten. Gondolj csak bele, vannak törzsek, ahol mindenki együtt él, egy családban az összes nő, ha ez így lenne szépen lassan kihalt volna az emberiség. Nefélj ebből nem lesz gond :)
14/14 A kérdező kommentje:
ki tudja, lehet mindenki együtt vérezne, ha nem lenne stressz, meg az adott atmosféra különbségek okozta hatások, meg persze mindenki máskor született, nem egy a bioritmus :)
najó belegondoltam, igazad lehet, csak valahol hallottam, hogy az is befolyásolhatja részben, bár nem tudtam elképzelni, ezek szerint csak rákenték, mert ez egy jó ürügynek tünt, könnyű magyarázat.
2009. máj. 25. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!