A sárgatest meddig látszik UH-on az ovuláció után?
nekem már a 3.nap alig látszot :(
Vagyis csak olyan pindurkák voltak,hogy nem termeltek volna elég progeszteront ahoz ,hogy a baba meg is maradjon!
Sárgatestelégtelenségem van,ezért van ez a "kis malőr"
Mivel babát szerettünk volna,a doki egyszerre sárgatestpótló tabit,illetve hüvelygélt írt,jó nagy mennyiségebn,és sikerült is a projekt :D
Esetleg egy hormonprofil + ciklusmonitorozás segítene,hogy kiderüljön,hogy korábban volt peteérésed,és mivel nem termékenyült meg a petesejt,ezért kezdett visszafejlődni,vagy nálad is ugyazez a helyzet mint nálam.
először is uh-n látszott,hogy nagyon összezsugorodtak,elküldött a dokim vérvételre,és a következő ciklusban monitorozott és hormonprofilt kért,ezek után már biztos volt benn.
Duphaston tabit kaptam 3*2-t+ Crinone hüvelygélt este 1* vagy ha ezt nem szerettem volna,akkor utrogestan hüvelygolyót 3*2.
A crinon igaz,hogy drágább,de sokkal higiénikusabbnak találtam mint a golyókat.
A crinon ilyen fecsi szerűségben van,felnyomod és kész,alig folyik ki este kell felnyomni.
A golyócskákat pedig felnyomkodni..meg ha elolvad,olyan mintha bepisilnél,mert csorog ki belőled.Munkahelyen ez nekem nagyon macerás lett volna... én nem szimpatizáltam vele,ezért gondoltam megpróbálom először a crinone-t,ha nem jobb,akkor még mindig kérhetem a golyókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!