Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nézzétek meg a görbémet,...

Grófházy kérdése:

Nézzétek meg a görbémet, kérlek. A doki azt mondta, hogy sárgatest elégtelenségem van. (De az ovuláció után 14 napra jött meg a mensim) Ezt miből lehet látni vagy tudni?

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 13. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abból, hogy túl hamar leesett a hőd, bár még próbált emelkedni (1 tizedet), de aztán még tovább esett. De ez csak az én véleményem.
2009. máj. 13. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Sárgatestelégtelenséget és minden más hormonvizsgálatot csak vérvételi eredmény alapján lehet megállapitani.A hőt sok minden befolyásolja!Szedjél méhpempőkapszulát,az nem drága és rendezi a dolgaidat!Segiti a beágyazódást és a peteérést is!Sok sikert!
2009. máj. 14. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:

A méhpempőnek mérgező hatása nincs, de fogyasztását mégsem javasoljuk minden embernek. Allergia, a belső elválasztású mirigyek túlműködése, daganatos megbetegedések, és cukorbetegség esetén más gyógyterméket válasszuk, ne ezt!

Forrás:

[link]

2009. máj. 14. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
A sárgatest elégtelenség abban mutatkozik meg a leglátványosabban, hogy a peteérés után a hőnek mindenképpen emelkedni kell vagy hirtelen vagy fokozatosan néhány nap alatt. A sárgatest hormon a tüsző megrepedésekor kezd termelődni (progeszteron), s ha a tüsző nem reped meg, akkor nincs sárgatest termelődés, az ösztrogénszint viszont folyamatosan fennáll. Ettől még megjöhet a vérzés, hogy nincs vagy peteérés sem vagy csupán az érett petesejt nem szabadul ki.
2009. máj. 20. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki azt irta,hogy cukorbetegség esetén ne alkalmazzuk,azzal nem értek egyet!Allergiás is vagyok és cukorbeteg is és a Vita Caps méhpempőkapszulát alkalmazom már 1 hónapja és elmondhatom,hogy javult az allergiám,már nem fulladok és a cukromat is beállitotta 4 és 8 közé!Ehhez mit szólsz?Rá van irva a dobozára,hogy cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják!Sőt HPV-m van,aminek szintén jobb lett az eredménye!Ilyenkor mi a helyzet?
2009. máj. 21. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

És miért fogalmazol ilyen flegmán? Nem a kisujjamból jött az info, hanem úgy másoltam be egy weboldalról, pusztán segítő szándékkal... Szomorú, hogy egyesek milyen hangot ütnek meg, ha azt tapasztalják, hogy valakinek különbözik a meglátása az övékétől...

Mellesleg váljék egészségedre!

(kivétel erősíti a szabályt??)

2009. máj. 21. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó válaszolónak:Bocsánat,ha megsértettem,nem állt szándékomban flegmának lenni,de én nem csak 1 webet olvastam el,hanem kikértem szakember tanácsát is,hogy mire jó és tanulmányoztam is a hatásokat,ezután próbáltam ki magamon és segitett.Több allergiással is beszéltem,akik saját tapasztalatból állitották,hogy javult az allergiával szembeni túlérzékenységük.Néha az oldalakon fele se igaz,amit összehordanak,ezért nem lehet elhinni mindent.És könyvekből is ajánlatos utánna nézni a dolgoknak!

Mégegyszer bocsi!

2009. máj. 22. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem történt semmi! Valóban csak segíteni próbáltam a magam kis szerény módján, ez most így sikerült. Tapasztalatom -sajnos vagy szerencsére- nincs e téren (ami a mézet és társait illeti), de az egyéb nőgyógyászati kérdésekben a többéves próbálkozásoknak köszönhetően már otthonosan mozgok.

Én is elnézést kérek!

2009. máj. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!