Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik itt válaszolnak, megmonda...

Akik itt válaszolnak, megmondanátok miért írjátok ezt állandóan, mindenkinek?

Figyelt kérdés

Én értem hogy már a könyökötökön jön ki a:

"Lehetek terhes?" , "Ez lehet terhesség tünete" , "Utalhat babára?" kérdéseket és hogy mindenféle mozzanatot bebeszél mindenki terhes tünetnek,

De miért kell azt a választ írni hogy:

"Vagy igen vagy nem?"

Nem rég regisztráltam,és rengeteg helyen olvasok legalább egy ilyen választ és nem értem!Ha ennyire unalmas a kérdés akkor miért nyitjátok meg és főleg minek írjátok ezt?

Aki már volt terhes,vagy épp nagyon az szeretne lenni az tudja milyen kivárni a heteket hogy azt a nyamvadt teszt valós értéket mutasson vagy még a doki méltóztat időpontot adni!És ide pl én is azért írok hogy tudjam mire van kilátásom!

Megadatott az internet és a sok babás fórum hogy az ember ne egyedül élje meg ezt a dolgot és segítséget kapjon hogy tényleg van tünete vagy nincs....

erre itt mit kap?Vagy igen,vagy nem!

Szerintem ahány ember annyiféle tünet és igen is mindenki megérdemli a normális választ a kérdésére!

Ráadásul ahogy régebbre is kattintgattam sokkal többen válaszoltatok a kérdésekre mint most!

Miért van ez?Hanyatlik az oldal népszerűsége?vagy csak egyszerűen már nem érdekel titeket?

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 4. 08:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2012. jan. 5. 09:42
 22/25 A kérdező kommentje:

Ő nem ír tünetet,csak arra kíváncsi hogy mensi előtt lehetséges e hogy teherbe essen!

Nem hinném hogy arra kíváncsi hogy már terhes-e!

Egy kicsit mintha elvesznétek a részletekben....

Az első 2 válasz szerintem tök korrekt!És legalább válasz!És egyik sem írta hogy hát hogy ne,mégis SZÁMOMRA tök normális válasz!

Emelett tény és való hogy elég "aztak.rva O.o" kategória ez a kérdés de ettől függetlenül még ő is megérdemli a választ!Vagy nem?

2012. jan. 5. 11:09
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem válaszoltam neki. :) csak kíváncsi voltam, te mit írnál.
2012. jan. 5. 11:21
 24/25 sumergo ***** válasza:
66%

Nem az írtam, hogy azért nem írok, mert lepontoznak! Azt írtam szó szerint, hogy nem lenne előbbre a válaszommal, mert látatlanban csak annyit lehet írni, hogy vagy igen, vagy nem.

Ne hergeld magad, mert felmegy a vérnyomásod, aztán itt fogod megkérdezni, ahelyett, hogy megmérnéd!! :-)

2012. jan. 5. 19:52
 25/25 anonim ***** válasza:
81%

"Akkor most nem azért de ennyi erővel be is lehetne szüntetni ezt a részét a fórumnak,nem?

Mindegyikőtök azt írja hogy minek,mert mi értelme....hát akkor tök felesleges ez az rész így ebben a formában szerintetek!!!!

Akkor mi értelme az összes babás fórumnak?"

Azért ez így elég erős sarkítás. Lehet fórumozgatni a praktikákról, tapasztalatokról stb, én csak azt mondom, hogy az a kérdés tök felesleges, amikor arra kiváncsi az illető hogy szerintünk terhes-e. Mert erre normális választ nem lehet adni. De ez még nem jelenti azt, hogy az összes babás fórum hülyeség, mert nem csak ez az egy kérdés merülhet fel a témában.

2012. jan. 5. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!