Akik itt válaszolnak, megmondanátok miért írjátok ezt állandóan, mindenkinek?
Én értem hogy már a könyökötökön jön ki a:
"Lehetek terhes?" , "Ez lehet terhesség tünete" , "Utalhat babára?" kérdéseket és hogy mindenféle mozzanatot bebeszél mindenki terhes tünetnek,
De miért kell azt a választ írni hogy:
"Vagy igen vagy nem?"
Nem rég regisztráltam,és rengeteg helyen olvasok legalább egy ilyen választ és nem értem!Ha ennyire unalmas a kérdés akkor miért nyitjátok meg és főleg minek írjátok ezt?
Aki már volt terhes,vagy épp nagyon az szeretne lenni az tudja milyen kivárni a heteket hogy azt a nyamvadt teszt valós értéket mutasson vagy még a doki méltóztat időpontot adni!És ide pl én is azért írok hogy tudjam mire van kilátásom!
Megadatott az internet és a sok babás fórum hogy az ember ne egyedül élje meg ezt a dolgot és segítséget kapjon hogy tényleg van tünete vagy nincs....
erre itt mit kap?Vagy igen,vagy nem!
Szerintem ahány ember annyiféle tünet és igen is mindenki megérdemli a normális választ a kérdésére!
Ráadásul ahogy régebbre is kattintgattam sokkal többen válaszoltatok a kérdésekre mint most!
Miért van ez?Hanyatlik az oldal népszerűsége?vagy csak egyszerűen már nem érdekel titeket?
Köszönöm a válaszokat!

Én azt gondolom, hogy ha már egy kérdező feltesz egy kérdést, akkor nem azt a választ akarja, hogy vagy igen vagy nem
Egyetértek részben a 10:41-essel, ugyanakkor azt gondolom, hogy nem a tutit akarja valaki tudni, hanem hogy másoknak mi a tapasztalata.
Én is feltettem hasonló kérdést (hogy mekkor az esélye hogy egy adott vastagságú endometrum mellett mekkora a teherbeesés esélye: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mivel a doki semmit nem mondott az állami intézményben és a neten is találtam mindent a 6mm-től a 15 mm-ig, így azért kérdeztem, hogy aki volt már így, hogy járt....
Úgy gondolom aki itt kérdez az tudatában van annak hogy nem fog 1000%-os választ kapni,csak hozzávetőlegeset!
Felnőtt emberek,így gondolom lelkileg fel vannak készülve az érkező válaszokra!
Amúgy nem hiszem hogy itt bárki is kéri hogy a lelki világát pátyolgassátok...gondolom van célszemély erre a feladatra!
De ha már annyira sajnáljátok szegény "reménykedőket" akkor az mennyivel kedvesebb válasz hogy "hát mit tudom én,vagy igen vagy nem!" mint mondjuk a "tüneteid alapján nem valószínű hogy babát vársz,de ne keseredj el majd legközelebb sikerül!" ?
Nekem spec az utóbbi jobban esne mint az a lekezelő, "nah még egy hülye" stílusú válasz!

Szerintem meg kérdésfüggő.
Amit írt valaki, a nyálkahártyás kérdés az belefér.
De nekem nem mondjátok már,hogy tényleg annyira egyedi az olyan kérdés,hogy "menstruáció lehetséges-e terhesség alatt"! Ebből kb. 150 darab van a keresőben.
Na én azt nem értem,hogy miért nem lehet utánanézni ennek.

A nyálkahártya az egy dolog, ott konkrét számok, konkrét napok, konkrét kezelés van. Ott lehet valamihez nyúlni.
Kérdező, ha más kérdeők látják, hogy milyen válaszokat kapnak mások hasonló kérdésekre, akkor felvállalják a lehetőségét annak, hogy ők is kapnak ilyen választ. Ha őket nem zavarja, téged miért igen?
Na jó a "menstruáció lehetséges-e terhesség alatt" az nálam is egy külön kategória ez tény!
De mikor tünetet sorol fel valaki az is lehet százezerféle!

Nem szoktam az említett vagy igen, vagy nem választ írni, de reálisan belegondolva ez az egyetlen reális válasz. Tulajdonképpen nem is értem miért kell itt megkérdezni, hogy terhes vagyok-e, vagy sem. Látatlanban nem lehet erre másképp válaszolni. Igen, tudom, türelmetlen az ember, és szeretne megerősítést, hogy végre sikerült. Sajnos akkor sem lehet mást válaszolni ilyen kérdésre, esetleg azt, h teszteljen, és megtudja.
Én nem is válaszolok, azért, mert tudom, h a kérdező a válaszommal nem lenne előbbre. Talán ezért a kevés válasz. Meg aztán, ha nem azt válaszolod, amit a kérdező szeretne, akkor le fog pontozni(ahogy te is lehet engem). Ezért jobb nem is válaszolni az ilyen bizonytalan dolgokra. :-)

Kérdező, nem tudom, terhes vagy, van-e gyereked vagy most próbálkoztok de gyanítom ez utóbbi kategóriába tartozol. Hhidd el, vannak itt "krónikus" kérdezők, akik minden hónapban minden tünetet felsorolnak menzesz előtt 7-10 nappal, kérdezve, hogy terhesek-e. Jönnek a válaszok, hogy tuti igen, ez baba, mert mindenkinek így volt (kivéve engem és még párunkat - én komolyan semmi különöset nem éreztem ameddig kimaradt a menzeszem, sőt akkor sem, csak akkor már TUDTAM mert teszteltem 2 nap késés után, és ez óriási különbség), aztán megjön a kérdezőnek. És pár nap múlva mégis kezdődik az egész előlről... ez szerinted kinek jó?
Szerintem ezt hívják rágörcsölésnek.
Tudod milyen könnyen be tudod beszélni magadnak a terhességi tüneteket? Még puffadsz is, és émelyegsz is az aktus utáni másnapon, ha nagyon akarod a babát...

Azért írják azt hogy vagy igen, vagy nem, mert sajnos nem lehet az ilyen kérdésekre jobb választ adni. Lehet azt írni, hogy "juuuj nagyon babagyanús" meg hasonlókat, csak attól az illető még nem lesz terhes. Akkor se ha több 100-an írják ezt neki.
A kedvencem, amikor valakinek már késik is, produkál (vagy produkálni vél) egy csomó tünetet, és azt írja, hogy "nem mer tesztelni". Ilyenkor az agyam eldobom. Hát most tudni akarja az illető, vagy nem? Ha tudni akarja, miért nem tesztel? Ha nem akarja tudni, minek kérdezi itt? Én tényleg nem értem, hogy mi értelme ennek. Amikor mi próbálkoztunk, a lehető legkorábbi időpontban tesztelgettem, mert tudni akartam, hogy mi van. Valahogy a tesztet megbízhatóbbnak tartottam, mint itt az ismeretlenek véleményét. De biztos én vagyok fordítva bekötve.
sumergo:
Elég szomorú hogy azért írsz le valamit vagy azért nem,mert 2-vel lentebb megy az értékelésed!Ne haragudj meg de ez elég nevetséges!
Ha nekem konkrét határozott véleményem van valamiről és úgy gondolom helye van a témában akkor igen is leírom ha tetszik ha nem a kérdezőnek,mert EZ A VÉLEMÉNYEM!Ez meg egy fórum és erről szólna,nemde?
Sose jutna eszembe olyan választ adni ami nem a véleményem csak azért hogy ne pontozzanak le!:)
Amúgy felpontoztatlak ha ez annyira fontos neked!:)
Akkor most nem azért de ennyi erővel be is lehetne szüntetni ezt a részét a fórumnak,nem?
Mindegyikőtök azt írja hogy minek,mert mi értelme....hát akkor tök felesleges ez az rész így ebben a formában szerintetek!!!!
Akkor mi értelme az összes babás fórumnak?Ugyan is számtalan van a neten,és érdekes módon csak itt olvasok bunkó hozzászólásokat!Mindenhol készséggel válaszolnak mindenkinek ha hülyeség amit ír ha nem!
Szerintem hasznos még ha minimálisan is mert csak lehet tanulni egymás hibájából,vagy épp helyre hozni egy egy tévhitet!
Na de ezek után kételkedem egy egy komment hitelességéről is,ha az számít hogy fel vagy le lesztek e pontozva!:S
Na de ez csak az én véleményem!
Köszönöm az eddigi válaszokat!Mentek a zöld kezek!
Szép napot mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!