Lanyok, milyen terhesvitamint szednek a nok Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Kovetkezo honapban megyek Magyarorszagra. Szeretnek venni terhessegi vitamint, amit mar a terhesseg elott lehet szedni. Melyiket vegyem? Nagy lesz tole a baba? Hizni fogok?
- nem híztam tőle, sőt (a vitaminpótlás miatt kiegyensúlyozottabb az étvágyam, nincsenek csokifalós pillanatok)
- a baba sólyáról én még nem tudok mondani érdemben adatot, de családban tapasztalat, hogy normál súlyú babát eredményezett.
2012. jan. 4. 09:25
12/21 anonim válasza:
Én Ladeevit tablettát szedtem, semmi bajom nem volt tőle, csak a végére megutáltam az ízét. kb 3500Ft
2012. jan. 4. 09:48
13/21 anonim válasza:
Szerintem Femibion. Semmi mást nem tartalmaz, csak folsavat, annak is már egy olyan változatát, amit a szervezet már nem dolgoz fel tovább. Egyéb vitaminra szerintem nincsen szükség. A Gravida szerintem hülyeség, hogy a Magyar étkezési szokások alapján állították össze, nicns két család, aki egyformán étkezik. Én amióta babát várok odafigyelek az egészséges táplálkozásra, és nem falok csokit (nem is kívánom, de ha kívánnám nyilván ennék egy keveset). Figyelem a testemet és hiszek benne, hogy a kívánosság elárulja mi az ami épp hiányzik a szervezetemnek.
2012. jan. 4. 10:25
14/21 anonim válasza:
Én elevitet szedtem az első és most a második terhességem alatt is az első 3 hónapban. Nőgyógyász javasolta.
2012. jan. 4. 10:36
15/21 anonim válasza:
Persze, hogy az Elevitet javasolja, az a legdrágább.
Bármiért mentem még a gyógyszertárba mindig a legdrágábbat mutatták először :(
2012. jan. 4. 10:37
16/21 anonim válasza:
Nem az elevit a legdrágább, és a femibionban nagyon nem csak folsav van!
2012. jan. 4. 10:53
17/21 anonim válasza:
Nálam van itthon külön folsav is. Ha eszembe jut beveszek egyet.
2012. jan. 4. 10:59
18/21 anonim válasza:
Szia! Én amint pozit teszteltem elevitet kezdtem el...én jól vagyok,nemhogy híztam nincs is olyan nagy étvágyam...de ha lenne is odafigyelnék nagyon,h mit ennék...nem akarok mghízni,bár még az elején vok.
2012. jan. 4. 11:35
19/21 anonim válasza:
Én Pregnacare -t szedek,a nőgyógyászom javasolta,és csak 2500 ft,de szerinte ez a legjobb.Azt mondta az Elevitnek csak a reklámja a jó.Én emellett még szedek Magne B6-ot is,napi 3 szemet.
2012. jan. 4. 12:32
20/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Hu, hat tenyleg jo sokfele van forgalomban. Mi a masodik babat tervezzuk. Mindenkeppen veszek majd valamit, mert elegge lefogytam es etvagyam sincs sok mostanaban.
Itt csak a folsav-at es a vas-ampullakat ir az orvos.
(ez nem ide tartozik, de a gyerekorvost megkerdeztem, hogy adjak-e a lanyomnak vitamint (beres csepp), nemet mondott nagy szemkerekites kozepette.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!