Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek én még valaha anyuka?

Lehetek én még valaha anyuka?

Figyelt kérdés

Sajnos megállapították,hogy a méhem rendellenesen fejlődött.Kétszarvú méhem van.Tavaly szeptemberben teherbe estem,de 11 hetesen elvetéltem,ezért műszeres befejezésem volt.Az orvosok azt mondták (mert többen voltak jelen a műtétnél)hogy teljességgel csoda,hogy egyáltalán teherbe tudtam esni,mert elég ,,érdekes'' méhem van.Aztán volt még egy méhen-kívülim is.Teljesen magam alatt vagyok.Tudom,erősnek kellene lennem,és hiszem azt,hogy egyszer én is anyává válok,de azért rengetegszer megfordul a fejemben,hogy vajon egyáltalán teherbe eshetek-e még!

Most fogamzásgátlót szedek,és pihentetem a méhemet,mert ennyi megpróbáltatás után még nem ,,szabad'' próbálkozni egy ideig.

Valaki volt már hasonló cipőben? Vagy ismerős,barátnő? Vélemények? Örülnék pár bíztató sztorinak,mondatnak+

2012. jan. 2. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok, csak még eszembe jutott valami. Mégpedig az, hogy amikor egy nőt ilyen hatalmas veszteség(ek) ér(nek), mint amiken te is átmentél, akkor szerintem természetes, hogy kétségekkel van tele. Én is megfogalmaztam magamban az általad feltett kérdést legalább ezerszer. Sőt, valahol mélyen "tudtam is", vagy legalábbis biztos voltam benne, hogy nem fog, vagy csak nagyon nehezen és sokára összejönni az új baba. Ehhez képest a "szünet" utáni 3. hónapban összejött! :) Nem mondom, hogy nem izgulok, hogy minden rendben legyen, de az új babával visszakaptam egy szeletet abból az ősbizalomból is, ami az első babánkkal együtt elment.

Minden rendben lesz!

2012. jan. 3. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
szia, nekem is elment az első baba 2009. novemberében amit mütéti úton fejeztek be és szörnyű volt, de mindegy ezt csak az tudhatja aki átélte. utána a 4-dik hónapban teherbe estem, persze az előbbiek miatt veszélyeztetett terhesként tartottak számon, de mindegy. szerencsére nagyon nagy odafigyelés mellett megszületett Pocika, és rendben jött minden. bár nekem nem volt ilyen jellegű elváltozásom de azt hiszem a gyerek utáni vágy az biztos eggyezett. ne add fel mert mindig megtörténik minden jó és persze rossz is és minden van valamiért. bizzál magatokba és össze fog jönni!!! sok sikert
2012. jan. 5. 11:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztatást mindenkitől!Nagyon kedvesek vagytok! :) Jó hallani,hogy van,akinek/akiknek sikerült! Gratulálok,és sok egészséget kívánok nektek,és a babáknak! :)
2012. jan. 5. 20:42
 14/15 A kérdező kommentje:
20:29-esnek nagyon drukkolok! :) Ezek után én is veszélyeztetett leszek?
2012. jan. 5. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:

20.29-es vagyok. Köszi a drukkot: ránkfér és nagyon jól esik! Szerintem nagy valószínűséggel veszélyeztetettnek fog számítani a következő várandósságod. Én ezt próbálom úgy felfogni, hogy ez igazából egy lehetőség, hogy sokat pihenjek és jól ráhangolódjak a baba fogadására. Ráadásul nekem a komplikációk miatt mostmár hetek óta feküdnöm kell, így minden a férjem nyakába szakad, de ez hihetetlen módon megerősítette a köztünk lévő köteléket. Ő szavakkal nem tudja elmondani (nem az a típus), hogy ő is nagyon várja a picurt és borzasztóan aggódik, de ő is bízik, ahogyan én, hanem a tetteivel mutatja meg. És így, hogy "veszélyeztetett" vagyok, külön lehetőséget kapott az érzelmei kommunikálására. Szóval én nem érzem tehernek a "veszélyeztetettséget"... A komplikációkat már inkább, de ahogy írtam szerintem ez egy nagy bizalomjáték :)

Én is nagyon szorítok nektek! Kitartást és minden jót!

2012. jan. 6. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!