Most teszteltem, hihetek az eredménynek? Megnéznétek? Vagy a betegség befolyásolta az eredményt? (kép lent)
Figyelt kérdés
Csak azért teszteltem mert beteg vagyok nagyon fáj a torkom és elmentem dokihoz aki felírt antibiotikumot (summmed) és köhögés csillapítót (coderit)és gondoltam, hogy mielőtt beszedem tesztelek egyet, holnapra nem várom... Most mit tegyek írjatok lécci
2012. jan. 2. 13:43
21/31 anonim válasza:
Hát ez csúcs! :-)) Remélem megmarad és minden rendben lesz a terhességeddel, ez nagyon szupi! Ha jól értem, akkor ezt most minden külső segítség nélkül ketten hoztátok össze a férjeddel. Biztos ki fog ugrani a bőréből! :-))) Írj majd, ha megvan a vérvétel eredménye!
22/31 A kérdező kommentje:
Igen, Igen ez most teljesen spontán volt :) (Hévízen voltunk a két Ünnep között lehet az segített... :) Majd írok, már nagyon izgulok ...
2012. jan. 3. 10:40
23/31 A kérdező kommentje:
Megjött a vér teszt eredménye :) 100 pozitív :) Köszönöm a sok kedves hozzászólást! Nagyon Boldog vagyok!
2012. jan. 3. 17:02
24/31 anonim válasza:
A görbédben mi az a sok fehér körös érték?
25/31 A kérdező kommentje:
Azt jelenti hogy korábban vagy később mértem egy 1vagy 2 órával az átlaghoz képest :) Nem volt valami precíz hónap... Sok sikert kívánok mindenkinek akinek még nem sikerült... :)
2012. jan. 3. 18:42
26/31 anonim válasza:
Juhéj! :-)))) A férjed mit szólt? És hány hetes is vagy most akkor?
27/31 A kérdező kommentje:
Ma kezdem az 5. hetet! :) Még nem mondtam el neki , Pénteken még megyek a dokihoz és majd utána :)
2012. jan. 4. 18:42
28/31 anonim válasza:
Ez tök jó, mert én is most vagyok az 5. hétben. :-))) De azt nem értem, hogy hogy bírod titokban tartani, mindenképpen írd majd meg a reakcióját és a körülményt, hogy hogy mondtad el neki!!! :-) (előtted szóló voltam)
30/31 A kérdező kommentje:
Ma este mondtam meg a férjemnek :) Elhívtam vacsizni egy étterembe, és vittem magammal egy ajándék csomagod - benne volt két aprócska cipő egy digitális teszt (+ 3+) átkötve masnival... És egy kis szöveges kártya, hát megvolt a hatás .. :)
Amúgy köszönöm minden ok ma már a 2. vérvételen voltam, és minden rendben,, de tünetem még nincsen :)
2012. jan. 6. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!