Ha biztos nem akarunk lemaradni az ovuról?
Figyelt kérdés
27 napos ciklusom van. 12-13.napon -, 14.napon nagyon erős +. A hőmet már nem mérem, de, hogy lássam már a ciklus 2.felében vagyok-e, középidőben mértem (és menzesz előtt szoktam,hogy felkészülhessek a menzeszre). 13.napon 36,00, 17.napon 36,6.
1,5-2 naponta voltunk együtt eddig a menzesz vége óta. Meddig folytassuk még a rendszeres együttlétet, ha nem akarunk lemaradni az ovuról?
2012. jan. 2. 10:29
1/3 anonim válasza:
A kiegyensúlyozott házasság része a rendszeres nemi élet, akkor is, ha nem akartok gyereket, így annál inkább. Tehát mindig.
23 hkm.
2/3 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy ez lesz a hozzászólás!
nem azt mondtam, hogy csak középidőben élünk nemi életet!!
de van, mikor csak 3 vagy 4 nap után vagyunk együtt, s azért ezzel már lemaradnánk egy ovuról.
2012. jan. 2. 12:58
3/3 anonim válasza:
Ha van ovuteszted, akkor addig, amíg az ovuteszt nem lesz negatív, mert akkor már megtörtént a peteérés. Nem tudom, hogy hány napig szokott az ovuteszt + lenni, mivel én sosem használtam, de azt olvastam, hogy a pozitív teszt másnapján van ovu, utána már kicsi az esély a teherbeesésre. Ha biztosan nem akarod "lekésni", akkor én a helyedben még a 25. napon próbálkoznék. De persze ez sem garantálja, hogy tényleg sikerül is a baba! Ha mégsem jön össze ne csüggedj!!! Szurkolok és írd meg mi lett!!! ++++ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!