Pcos vagyok. Köztetek hasonló helyzetű? Nektek is kitolja a ciklusotokat? Nekem múlt hónapban 1o napot, most meg már 5 napot késett.
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 21:09
1/4 anonim válasza:
Sajna ismerős, ilyen a pco. Volt hogy 45 napos ciklust csinált. Aztán clostyt szedtem és most 21 hetes kismami vagyok. Ne aggódj, össze fog jönni a baba, kitartás!
Mielőbbi +++++ teszteket!!!
2/4 anonim válasza:
Én is az vagok sajnos és nekem is magyon sokat szokott késni. Van hogy két hónapig sem jön meg.:-(
3/4 anonim válasza:
Szia.Én is pco-s vagyok,nekem márciusban volt utoljára menzeszem, de az sem volt normális mert 2hétig barnáztam csak.Most reménykedek megint mert mi is próbálkozunk.
Én csak premenst szedek.Te szedsz valamit rá?
4/4 anonim válasza:
Szia!Én is PCO-s vagyok!Neked a helyzeted még sokkal jobb!Az én ciklusaim 40 és 46 naposak.....regeteget késik mindig :( Sajnos ez ezzel jár! :( Ne csüggedj,beszél az orvossal!Engem már kezelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!