Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok nagyon félek adjatok...

Lányok nagyon félek adjatok tanácsot,3 napja tezsteltem pozitívat. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Ma nem kellett megjönni nem is jött, de mensis görcseim vannak 3 napja fáradékony vagyok más tünetem nincs talán annyi, hogy ég a gyomrom ami nem szokott soha. Nem akarok görcsölni rajta de 2 év után már nagyon vágytam rá! Ha igaz akkor ma vagyunk 4 hetesek! Félek meg fog jönni.
2009. máj. 21. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!:o))

Ne idegeskedj, normális, ha van egy pici görcs! Valószínüleg a szervezeted emlékszik rá, hogy ma kellett volna megjönni-e!

Még egyszer nagyon gratulálok! Boldog babavárást!

2009. máj. 21. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szívből kívánom,h teljesüljön a vágyad, de ne éld bele magad mert ha nem úgy lesz akkor nagy csalódás érhet.Az előző hozzászólóval egyetértek, lehet h csak a természet emlékezete játszik veled, de várd ki a dolog végét és bizonyosodj meg arról h valóban a babátok igyekszik erre a világra ! Sok sikert és drukkolok neked!
2009. máj. 21. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha pozitiív akkor terhes vagy, a gyomorégés is egy jellegzetes terhességi tünet lehet. Gratulálok neked, mivel írtad, hogy szerettél volna már babát :)
2009. máj. 21. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt hittem majd ujjongva ujságolom mindenkinek de nem merem elmondani senkinek hogy kismama vagyok egyébként mikor szokták ezt elmondani?
2009. máj. 21. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok nagyon nagyon!!!!!Nyugodj meg és ne idegeskedj mert tudod,hogy az nem tesz jót!Boldog babavárást kívánok!!!!:-))))
2009. máj. 21. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónaposan mondtam el a rokonoknak ismerősöknek babonából!De én is rentgeteget görcsöltem tényleg minden percben vártam a menszit és nekem is menszesz előtt 6 nappal volt pozi a tesztem!!!Ne idegeskedj ez normális de már most szedd az elevitet a folsavat meg a magneB6-ot!!!Gratula
2009. máj. 21. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A görcsölés normális, de nem mindegy milyen erősségben. Utrogestannal lehet támogatni, ha orvos is rábólint.
2009. máj. 21. 17:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!!
2009. máj. 21. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is mensis görcseim voltak, ez természetes , mert tágul a méhed, ez még így is lesz egy darabig. Ne félj, ha pozitív a teszt, és a gyomrod is ég, tuti babát vársz! Gratulálok! :) Arról meg, hogy mikor mondd el a barátaidnak, rokonaidnak, nos...én azt tudom mondani, ha tudsz várd ki első 3 hónapot, mert én is elújságoltam mindenkinek (szó szerint mindenkinek), hogy babánk lesz, és 9 hetesen elhalt... :( Lehet, hogy ez csak babona, de jobb nem közölni a családdal egy ilyen borzasztó hírt...
2009. máj. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!