Ki használ x-epil tesztet? Még 4 nap a nem vártig és totális negatív jött ki. Van még esélyem?
Hát ha ilyen korán tesztelsz.... -.-
Mi értelme volt?... Ilyenkor még jó, hogy negatív... Tök felesleges. De ha ennyi pénzed van.. Inkább adakozz.
Múlt héten karácsonykor 2db - tesztet csináltam ebből az x-epil-ből.
4 nap után vettem másik 2 fajtát és + lett!
Lehet korai a terhességem,azért nem mutatott semmit,vagy nem olyan érzékeny ez a fajta teszt.Lehetsz még ++++ :-)
próbálj ki mást is...
Nekem pont az x-epil volt az egyik, ami egyáltalán nem jött be. Aznap, amikor az negatív volt, a medilab pozitív.
Gyógyszerész ismerősöm mondta, hogy nem nagyon érdemes a gagyi teszteket használni, nagyon sokszor hibásak, fals eredményt mutatnak, stb.
A medi lab jó és olcsó (25-ös érzékenységű), a szintén gyógyszertárban kapható Walentin 10-es, azzal már lehet, hogy pár nappal a mensi előtt is pozit tesztelsz, nemvárt napján tuti azt, ha baba van, de ez már egy ezres körül van.
Magánvéleményem, hogy inkább drágább, de megbízható, mint olcsó, de megbízhatatlan... Ja és tudom, hogy nehéz, de várj még pár napot, akkor nem kell ellőnöd sok tesztet a biztos eredményhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!