Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem ebben a hónapban?

Van esélyem ebben a hónapban?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtük el a baba programot de nem volt menzeszem 3 hónapig norcolutot kellet szednem hogy meg jöjjön.most múlt el 3 napja a menzeszem.Vajon ebben a hónapban van esélyem a babára?Vajon nem járok megint ugy mint előzőleg hogy nem lesz menzeszem és gyógyszert kell szednem.Van valakinek valami ötlete hogy mi tegyek hogy össze jöjjön a baba és legyen menzi is?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2011. dec. 30. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia,gondolom dokival ki van konzultálva a dolog?!Mindig van remény és esély.Nem nagyon tudok válaszolni mert ez már inkább dokis dolog de régen fenn van a kérdés és senki nem válaszolt neked:(ezt nagyon nem szeretem hagy hagynak várni vagy nem is válaszolnak!!:(
2011. dec. 31. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a kérdésedre biztos választ csak egy orvos és az idő adhat. Leírom az én saját esetemet, ami kiemelem nem követendő példa, csak hátha némi támpont. 15 évig szedtem fogamzásgátlót. A letétele után az első hónapban közel 50 napra jött meg, ami finoman fogalmazva sem volt a legjobb. Nem szeretem a gyógyszereket, tartok tőlük, így az orvosommal egyeztettem, hogy először valami mással próbálkozunk. Nekem megér 3 hónapot az életemből. Azóta PreMenst szedek, barátcserje kivonatot és a ciklusom beállt 26 napra. Ebben a hónapban biztosan volt peteérés is. Emellett rendszeresen próbálok mozogni (séta, kocogás) és igyekszem minden nap jól étkezni. (Sok saláta, halfélék, sajtok). A peteérést követően pedig palástfű teát iszom. Mindezek mellett már csak idő kérdése egy baba. Ha sikerül, akkor megírom.

A lényeg, hogy fel a fejjel. Első, hogy megnyugodj és legyen egy jó ritmusa az életednek. A tested tudni fogja, mi a dolga. (A menstruációt követő 10 napban ihatsz cickafark teát is, az is nagyon jól kitakarítja a testet és segít beállítani a ciklust...)

Szólj, aha van még kérdésed. Nem vagyok orvos, de nekem ezek segítettek. Lélekben és rendes ciklusban mindenképpen!

2011. dec. 31. 10:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mielőtt védekezés nélkül el kezdtünk együtt lenni párommal, be volt állva a menzeszem 34-35 napra.aztán hogy együtt voltunk teljesen felborult minden.... nem tudom miért lehetett ez de félek hogy megint ismétlődni fog :(

el kezdtem diétázni olyan 3-4 kg már le mehetett eszek sok gyümölcsöt próbálok jobban oda figyelni magamra.csak reménykedni tudok hogy nem ismétli meg magát ez az elmúlt 3 hónap!

Az orvosok akiknél voltam...hm nos azok olyanok voltak hogy én nem adtam volna nekik doktorit.egyik sem mondott semmit csak küldtek össze vissza.majd egy ismerős orvos aki már nyugdíjba ment ő segít nekem ő mondott el mindent és ő mondta hogy szedjem be a norcolut gyógyszert.és teljesen ki akadt a többi orvosra hogy 3 hónap menzesz nélkül nem adtak semmit és nem segítettek hogy meg jöjjön...

Szörnyű volt számomra ez a 3 hónap főleg úgy ahogy az orvosok bántak velem.Nem kívánom senkinek!Az egyik orvos úgy meg vizsgált hogy azt mondta van valami a méhemben....közben meg semmi nem volt ahogy később ki derült.semmibe sem néztek.

2011. dec. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!