Ha peteérés előtt egy nappal, peteérés napján és utána egy nappal is összebújtunk akkor is csak 25% esélyem van ebben a hónapban?
szerintem több hiszen pont a kritikus napokban vagytok együtt.
persze ettől még lehet hogy nem jön össze de én nem mondanék számot.
Lehet hogy beletrafáltok!
Ha minden ideális és tökéletes volt, akkor is nagyjából ennyi az esélyed, de kár ezen agyalni, nagyban befolyásolja az esélyt a korod, a párod spermaszáma, a szerencse...
Viszont gondolj bele, van akinek 0%-ot adtak az orvosok (az kicsit kevesebb, mint 25 ;) ) és mégis összejött nekik!
Sok sikert és türelmet!
Nekem azt mondták nincs esélyes kihordani egy gyereket, az elsővel el is vetéltem. Mikor pedig nagy váratlanul mégis teherbe estem azt mondták 10 % esélyem van, hogy rendesen megtapadt és hogy egészséges lesz, ki tudom hordani. Sokan rá akartak beszélni, hogy vetessem el.
És most 16 hónapos nagy legény és semmi baja, 110%-ban egészséges és rosszcsont!
Úgyhogy ennyit a számokról :)
Nekem a doki azt mondta, hogy a túl gyakori együttléttel nem növeljük az esélyt, mivel a spermiumok gyengébbek, éretlenebbek lehetnek, mivel nincs elég idejük rá...
De annyi mindentől függ még...
Hajrá!!!! Nagy esélyetek van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!